Side Crystal Sunset Luxury Resort & Spa Hotel Tanıtımı (videolu)

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Side Crystal Sunset Luxury Resort & Spa Hotel Tanıtımı (videolu)
crystal sunset luxury resort spa, side otelleri, yeni açılan oteller




Türk Riviyerası’nda gün batımını en güzel seyredebileceğiniz bir yere konumlanmış olan otelimiz, size unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için yaratıldı. Akdeniz’in CRYSTAL sularına bakan manzarası ile SUNSET Otelimizden mutlu anılarla ayrılacaksınız.

SUNSET Side’ye 3 km, Manavgat’a 7 km, Antalya Havalimanına 65, Antalya Kent Merkezine 75 km uzaklıktadır.



crystal-sunset.jpg



Otelimiz, alışılmışın dışında etkileyici, farklı ve göz okşayan mimarisi ile, her yaştan çiftler ve çocuklu aileler için en uygun tatil oteli olarak tasarlandı.


Sunset’te tatiliniz kapıdan girişte geleneksel Türk tatlısı cezerye ve saray şerbeti ikramı ile başlar. Yiyecek ve içecek servisleri 24 saat boyunca sürer. Her yaştan tatilcinin aradığını bulabileceği bu konsepte biz ‘Ultimate All Inclusive’ dedik.

Dünyanın farklı mutfaklarından esintiler sunan 7 A la Carte restaurantta değişik lezzetleri tadabilirsiniz. ‘Fine Dining’ için ‘Stairway to Heaven’a bekliyoruz.

Markamıza taşıyacak kadar önem verdiğimiz SPA için otelimizin en güzel alanını ayırdık. Sağlığınıza ve güzelliğiniz için geniş bir ekipman yelpazesi ile hayal ötesi masajları, bakımları, terapileri, kürleri sunduk.


Su eğlencesini abarttık. Bir tane 1985 m2 havuz, bir büyük havuzu, 3 tane kaydırak havuzu, birisi kapalı olmak üzere, 2 çocuk havuzu ve bir kapalı ısıtmalı büyük havuzunda eğlencenin tadını çıkarmaya bekleriz. Çocuklarınız için özel kaydıraklar vardır.

Toplam 8 adet kaydırakta 9 ile 15 metre arasında değişen yüksekliklerden yaklaşık 40 ile 80 metre arası mesafeyi su ile kaymanın heyecanını sürekli yaşamak isteyeceksiniz. Bazılarında serbest düşüş ile, bazılarında adeta uçan bir bot ile, bazılarında da adeta bir kara deliğe uçuyormuş gibi hissedeceksiniz.

Bütün odalarda zemin laminant parkelidir. Merkezi klima, Plazma/LCD TV uydu yayını, minibar, notebook için uygun kasa, ücretsiz wi-fi, direkt telefon vardır. Yangın alarmı ve söndürme sistemi mevcuttur. Banyolarda telefon, fön makinesi vardır. Elektrik 220 volttur.

Sigara içmeyen ve engelli konuklarımız için özel odalarımız vardır.

Restaurantlarımızı kıyafet ile kullanmaya özen göstermenizi rica ederiz.

Benzersiz bir gün batımının eşlik edeceği unutulmaz tatile hoş geldiniz...




AYRITNLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...
 
Geri
Üst