Sıkıntı, Bunalım ve Depresyonda Okunacak Dualar

merhaba .
Herhangi bir insana karşı çok sevdiğimi biliyorum olur olmadık zamanda bir anda yaptığı bişey gözüme batmazken bir anda aklıma geliyor ve ondan soğumuş hissine kapılıyorum o kişiyi görmek sesini duymak düşünmek istemiyorum ama onu çok sevdiğimi biliyorum bir anda aklıma geliyor o his o kötü his biliyorum o vesvese bundan nasıl kurtulabiliyorum sürekli ağlamalı oluyorum
 
Zor zamanlar geçiriyorum aklım araliksiz şeylerle meşgul ve ben bu durumdan dolayı nefes alamiyodumsıkça dua etmeme rağmen şimdiki gibi hissedemiyorum çok sukur bi süredir bu duaları okuyorum ve kendimi eskisi gibi hissetmiyorum hafifledim biraz Allah razı olsun.
 
Bi süredir aklim gereksiz şeylere takılı kalmıştı dualar etmeme rağmen atamıyodum kafamdan bi süredir bu duaları okumaya başladım çok sukur kendimi az da olsa hafiflemis hissediyorum Allah in izniyle tamamen kurtulmayı diliyorum. Vesile olanlardan Allah razı olsun.
 
Bi süredir aklim gereksiz şeylere takılı kalmıştı dualar etmeme rağmen atamıyodum kafamdan bi süredir bu duaları okumaya başladım çok sukur kendimi az da olsa hafiflemis hissediyorum Allah in izniyle tamamen kurtulmayı diliyorum. Vesile olanlardan Allah razı olsun.

Selamün aleyküm , Duanın açmayacağı kapı yok. Her derde devadır dua . Hem olumsuzlukları bertaraf eder , hemde kişiye huzur verir. Cenabı Allah size ve sizin gibi olanlara şafi ismi ile şifa versin insaallah.
 
Mrblar bi bayan arkadasim var yaşı 30 küsür.evlenmek istiyor bi türlü karsisina duzgun biri çıkmıyor ya da uygun olmuyor. Bunun için hangi duaları okuması gerekiyor.adi meliha ismine denk gelen ebced degeri olan esma nedir? Kac zikir cekmesi lazim.ve hayırlı bir evlilik için hangi duaları okuması gerekiyor.simdiden Allah razı olsun...
 
Mrblar bi bayan arkadasim var yaşı 30 küsür.evlenmek istiyor bi türlü karsisina duzgun biri çıkmıyor ya da uygun olmuyor. Bunun için hangi duaları okuması gerekiyor.adi meliha ismine denk gelen ebced degeri olan esma nedir? Kac zikir cekmesi lazim.ve hayırlı bir evlilik için hangi duaları okuması gerekiyor.simdiden Allah razı olsun.. ya da uygun olmuyor. Bunun için hangi duaları okuması gerekiyor.adi meliha ismine denk gelen ebced degeri olan esma nedir? Kac zikir cekmesi lazim.ve hayırlı bir evlilik için hangi duaları okuması gerekiyor.simdiden Allah razı olsun..
 
Yarısına kadar gelmiştim zamanım yoktu. O bile yetti ferahlamama. Şimdi okumadan gün geçirmek istemiyorum tüm aksilikler gidiyor
 
hocam iyi gunler bende gece uykuda olum korkusu var ben bunu nasil yenebilirim ayrica hamileyim hende cocuk emziriyorum lutfen yardim edin osikoejik yardimda aliyorum ama ilac kullanmiyorum benim bu takinti dogumdan sonra bir gece beni korkuttular sonrasinda baslagi
 
Merhaba busem hanım . Biraz kendinizle ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz. Kaç aylık hamilesiniz ? Doğum sonrası nasıl bir korku durumuyla karşılaştınız ?
 
Geri
Üst