şimdi gelelim benim hamişlik belirtilerime:):)

Arkadaslar merhaba ben de 5 aylik evliyim. Biz de ilk aydan sonra korunmayi biraktik ama henuz olmadi. Burada hamile olanlarin mutluluklarini gormek cok guzel... Darisi isteyenlere insallah... Allah bu mubarek kadir gecesinde dualarimizi kabul eder insallah..
 
mrb herkese. ben bundan 4 ay önce dış gebelik yaşadım. 3 aylık bi korunmadan sonra hsg filmim çekindi. hsg çekindiğim hafta başladım denemeye. ilişkiden iki gün sonra kasıgımda batmalar var. neden bilemedim. yani senin anlattığın kask batması var ama 2 gün içinde olmaz dimi başka bi nedendir bu batmalar.
 
Canlarımmmmmmmmmm meleklerimmm valla iiiki varsınız iii ki.Anam siz de olmasaydınz,melekler mekanı da olmasaydı ben kiminle paylaşırdım o güzel ilk anları?Bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz bebişim de bende,böle güzel bi forum hazırladğınız için.Burda herşey çooooooook güzel buraya girdiğimde anne aday adayıydım,şimdi anne adayı oldum elhamdülillah.İlk melekler mekanını haber oldu bebişimn olduğundan,ilk burayla paylaştım ve kimse yalnz bırakmadı beni binlerce kez TEŞEKKÜR EDİYORUZ...Dilerim MEVLAM'DAN ben bugn nasıl mutlu olduysam,melek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Tez zamanda hayırlı bi şekilde meleklerinize kavuşun inşallah ohhhhh hamiş hamiş dua ediyorum RABBİMMMM kabul etsin..Söz vermiştim hamş olduğumu öğrenirsem belirtilerimi yazıcam diye...Şimdiiii

1.Kasık ağrıları,sol kasıkta batma 2 gün falan oldu bütün gün hissettim.Kask ağrılarım sanki adet olucam da sökmüyo gibi idi bazen şiddetli bazen tatlı tatlı.
2.Akıntım süt gibi ama koyu kıvamlı geliyodu hiç görmemiştim böle bi akıntı
3.İdrarımın rengi acaip koyuydu sanki boyanmş gibi hani:)Bu yaşadıklarım ovulasyondan sonra bu arada.
4.Adetimden 8,9 gün önce falan acaip bi bel ağırısı çektim,aynı zamnda karın ağrım ve belimden bacağıma vuran bi ağrı vardı.Ama öle böle değildi o 3 ağrı.Delirtti beni.Hep diyodum RABBİM eğer bana bi melek nasip ettiysen ben razıyım bu ağrılara diye..Şimdi de RABBİM,bebeğime bişe olmasın ben bu ağrıları çekerim diyorum:):)
5.Yine ovulasyndan sonra acaip sıkıntı basıyodu,eşim üşürken ben yanıyodum sıcaklıyodum sürekli.Özellikle geceleri afakanlar basıyodu kombiyi düşürebildiğim kadr düşüryodum.
6.Yorgunluk hissi vardı özellikle şu bi kaç gnde sürekli uykum geliyodu evi toplayamıyodum bile.Akşam 10 da yatıp snra sabah 10 gibi kalktğım halde bide gündüzleri uyuyorum hala öleyim:D:D
7.Çok enteresandır ki sürekli rüyamda birileri bana hamilesin diyolardı,ve oğlun olucak diyolardı 2,3 güne bir gördüm.En son çok afedersinz burnumdan sümk aktğını gördüm tabiri evlat yazıyodu:):)soldan akıyodu ve kız manasına geliyomuş:D:Danam bnm ikiz kardeşim var acep bende mi ikiz dnyaya getircem diye kendimi alamıyorum bazen:D:D
8.Göğüslerimde öle acaipp bi belirginlik yaşamadım azıcık şiştiler
9.Unutmadan,sürekli idrara çıkıyodum acaip derecede.5 vakit namaz öncesinde gidiyorum,bide aralarda düşünn artıkın:)
10.Karnımn alt tarafı şişmişti küçük şirin bi şişlik vardı.Son günlerde özellikle akşamları 4 aylık karnı gibiydi eşim dalga geçiyodu:)
11.Son zamanlarda sabah kalktğımda aç karnına karnıma bastırdğımda ağrı hissediyodum,bastırıyodum ağrı oluyodu.Offf yaa ben geçen hafta falan bi temzlik yaptım RABBİM korudu valla.İçi dolu kova kaldrdm salak gibi:(:(sonra halı yıkama makinesi falan kaldrdm ama hamd olsun demek korumuş MEVLAM bebğimi.Ama onları kaldırdktan snra çok cnm yandı.Daha öncede temzlik yapardım,ağır kaldırırdım ama bu kadar karnm,belim ağrımazdı..Bilsem kaldırırmydm ya bebeme bişe olsaydı??


images-7d.jpg



Canlarım meleklerimmm benm belirtiler bu kadar,aklıma gelirse yazarım.Bi de şey derler hamişl olduğunda göğsünde kabarcıklar oluşur diye tamamen yanlş bi gözlem.Bnm gçen ay da vardı şimdi de.Aklıma gelirse yazarım yine.Rabbim size de nasip etsin umarım faydalı olmşumdur..Dualarım sizinle,siz de bize dua edin emi bebişimn teyzoşlarııııı:):) Tekrar tekrar ALLAH hepinizden razı olsunnn.Ne muradınız varsa versin.Bu arada sancılarım var adet sancısı gibi normal mi bilmiyorum.SEN BEBEĞİMİ KORU RABBİM!!
 
Canim ya butun bu saydiklarin maddelerinin hepsini tasiyorumda hemen hemen sadece bir $lk haric oda SIK SIK cikmiyorum adet donemin bittikten sonrami idrar basladi yoksa adeten sonrami basladi? Bide adet doneminden kac gun sonra test yapabiliriz tam positiv cikmasi icin eczanelerde satilan testlerden
 
Slm ben bi soru sormak istiyorum bayanlar .benim adetime 6 gün var ve bir haftadan beri belim kasığımda ağrilar bazen çok şiddetleniyor dayanılmaz oluyo acaba hamilemiyim böyle erken belli oluyormu çok kafama taktım yardımcı olurmudunuz?
 
Gebelik belirtileri o kadar erken belli etmeye bilir adetten 8-9 gün önce adet belirtileri başlar. Ayrıca adet belirtileri ile gebelik belirtileri çoğunlukla birebir tuttuğundan ayırmak çok zordur. Regli gecikmesine kadar lütfen sabırlı olun..
 
Rabbim bana da tattirsin sizin tattiginiz duyguları bende bebekleri çok ama cooooooook severim inşallah Rabbim banada nasip eyler en kısa zamanda inş
 
Merhaba hanımlar ben yeni geldim bu sayfaya bende 5 haftalık hamileyim ve garip bir heycanlıyım
 
kızlar merhaba bende henüz gecikme yok adetime 11 gün var ama belirtilerin hepsi var sizce bebiş varmıdır
 
Geri
Üst