Siyah Dantelli Elbisenin Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Siyah Dantelli Elbisenin Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?
Ah şu biz bayanlarda ki kararsızlık ve kusursuz olmak içgüdüsü yok mu bazen insana büyük sıkıntı yaşatıyor.
Yakın bir zaman da bir akrabamın düğünü var. Dolabım da böyle özel günler için her zaman şık ve abiye kıyafetleri bulundururum. Bazen belli olmuyor çok ani bir özel güne gitmek zorun da kalabiliyorsunuz ve böylesi ani günler de her türlü ihtimale karşı her bayanın dolabın da abiye şık kıyafetlerin olması gerektiğini düşünüyorum.

Öyle yeni bir şey almadım ama daha önce giymeye fırsat bulamadığım siyah dantelli bir elbisem var onu giymeyi düşünüyorum.

dantel-elbise-altına-nasıl-çorap-giyilir.jpg

İnternetten bulduğum dantelli elbise modellerini incelediğim de genellikle elbiselerin altına daha düz bir ayakkabı tercih edilmiş. Benim de çok kafam karıştı. Dantelli elbise altına bende mi acaba düz topuklu bir ayakkabı tercih etsem acaba...



Dantel-elbise-fiyatlari.jpg



Siyah elbise altına illaki aynı renk ayakkabı ve çanta alınmak zorunda mı? Belki eski yıllar da zorundaydı ama günümüz de bu şekil de artık olmuyor. Hatta zıt ve farklı renkleri elbise ile tercih edenlerin sayısı oldukça fazla..

siyah-dantel-elbise-modelleri.jpg



Dantel elbiseler bana göre asla modası geçmeyen bir trend olarak yer alıyor ve çok zarif detaylardan oluştuğu için de çok şık duruyor.

Siyah-Dantelli-Elbise-Modeli.jpg


Havalar da malum bayağı ısındı. Kış ayları olsa ince yada kalın bir mus çorap giyebilirdim. Şu durum da acaba diz üstü olan dantel elbisemin altına çorap giymesem mi kızlar ama çorap da giymesem acaba ayakkabı ayağımı acıtabilir mi ki? Neyse bakalım son kararım ne olacak sizde biliyorsunuz ki biz bayanlar sürekli fikir değiştirebilen varlıklarız hahaha
 
Geri
Üst