hiç bir zaman Rabbimin mucizeleri çok asla ümidimi kesmem hakkımızda hayırlısı olsun
 
Mens başlamadan önce ilk lekelenme olur. Ardından lekelenme yavaş yavaş yoğunlaşarak kanamaya dönüşür ..Ki bunu bilmeniz lazım ..
 
Arkadaslar bende yeni basladim sogan kurune icmesi gercekten cok zor limon sıkıp icsek faydasi olurmi yine acaba 7 aylik evliyim evlat sahibi olmak istiyoruz sogan kurune iltihap icin kullaniyorum
 
Bundan 5 yıl önce 15cm kistim vardı çözüm ameliyattı öylede oldu tabi ameliyat olmamak için öncesinde denemediğim yöntem kalmamıştı tüm bitkisel tedavileri gördüm içmediğim bitki suları yemediğim macunlar kalmadı. Soğan suyu bunların yanında şerbet kalırdı. Geçeceğini bilseydim imamın abdest suyunu dahi içerdim :) sağlık için herşey yapılıyor arkadaşlar. Şimdi tekrar nüksetti hastalığım vede evlenip çocuk isterken Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla. Soğan suyuna başladım yine inanarak ümidimi kaybetmeyerek inanmak başarmaktır çünkü. Bugün 5.günüm soğandan sonra incire başlayacağım. İnşallah kistimde yok olur bebek sahibide olurum. Bu arada kisti olanlar aşılama olmadan direkt tüp bebek yapılıyor aşılamada zaman kaybedip kist büyümesin diye böyle bir hak var. İnşallah doğal yollardan olurda bu hakkada gerek kalmaz.
 
Merhaba , Soğan suyuna tam olarak ne zaman başladınız ve incir künü soğan suyundan kaç gün sonra yapılıyor bilgi verirmisiniz ?
 
Merhaba kızlar Yen'i katıldım lütfen bana da yardımcı olun, ben ocak ayında DR gitmiştim prolaktinim vardı 58,9 du bide çikolata kisti vardı beyse ilaç kulandım soğan kürü içmiştim mayıs ayında tekrar gittim 58,9 18 düşmüştü prolaktınım doktor hiç bir sorun görmedi yumurtalıkların adet düzenin gayet iyi sesi, mayıs ayında sağda 12 ml çatlaman olucak sesi o gün ilişkiye girdik ama maalesef hiç birşey olmadı Allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum bu sene ne yapmam lazım kızlar ne önerirsiniz yardımcı olun lütfen ovulasyon testi alıcam şuan adetimin 2 günündeyim bu ay 35 gün sonra adet oldum hatta hamileyim zanetim ama maalesef ki değilmişim nolur yardımcı olun :(
 
Merhaba üyeliğiniz hayırlı olsun. Hamile kalmak için yapmanız gerekenlerden biri stres yapmayın.Her şeyin bir zamanı vardır. Allah ol derse oluverir. Diğer yapmanız gereken ovülasyon gününüzü belirleyip bu verimli günlerde birlikte olmak ve gebeliği sağlamak. Ovülasyon testi almanız sizin faydanıza olur . Bu test sayesinde ovül günlerinizi kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Bu günlerde birlikte olduktan sonra kalçanızın altına yastık koyun ve ayakalrınızı yüksek bir yere dikin. Yarım saat kalkmayın.İlişki esnasın da kayganlaştırıcı jel,tükürük kullanmayın .Bunlar spermi öldürür. Ayrıca vereceğim linkteki konuyu inceleyin.

Nasıl Hamile Kalırım ?
 
Anladım teşekkür ederim ama paylaştiniz linki en az 5 kez okudum, benim amacım daha kolay nasıl hamile kalabilirim ovulasyon testi aldan faydası olurum çünkü ben takvim uygulamasıyla hareket ediyorum ama olmuyor doktor takvim doğru olmaya bilir demişti o yüzden sizlere soruyorum yani sizce neden hamile kalamıyorum incir kürü içsem yumurta çatlaması için prolaktinim var bildiğim kadarıyla prolaktini yükseltiyor sizce ne yapmalıyım hiç aşılama falan yapmadım onu da denesem mi ?
 
Valla canım şöyle söylim takvim yöntemiyle kesin ovülasyon gününü belirleyemezsin sadece öngürü bilgi verir. Ama ovülasyon testi kullanırsan bu test hormonlarına bakarak verimli gününü belirler. Senin yumurtlamada sorun yokmuş incir soğan kürü denemene gerek yok. Sadece verimli günlerinde birlikte ol. Eşinin sperm sayısın da problem yoksa gebe kalırsın.
 
Geri
Üst