Sorunlu Evlilikler Nasıl Kurtarılır

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Sorunlu Evlilikler Nasıl Kurtarılır
sorunlu evlilikler
Evliliğiniz yolunda gitmiyor. İyice canınız sıkılmaya başladı. Ama durun!... Önereceğimiz yöntemlerle bu kötü olayı değiştirmek elinizde...

1- Daima neşeli, bakımlı, pozitif görünün. Güzel kokun, temiz olun ve en baştan çıkarıcı kıyafetleri kocanız için giyin.

2- Münakaşalarınızda yapıcı, arabulucu, şahsiyetli fakat ısrarcı olmayın. Sakın aşağılamayın, erkeklik veya kazanç ile ilgili bir şey söylemeyin.

3- Seksi asla bir ceza olarak uygulamayın. Yatak ayırmak yapılacak en büyük hatadır.

4- Birbirinizle daima flört edin. Elinize geçen her anı dokunarak, öperek, el ele tutuşarak veya uzaktan dahi olsa göz göze bakışarak değerlendirin.

5- Münakaşalarda, 1-2 dakika sonra başka odaya geçin ve daha ileri gitmesini önleyin. Kızgınlık veya küfürlerinizi kendinize saklayın. Karşı taraf bunları duymasın. İleride yalnız bu lafları hatırlar.

6- Tenkitlerinizde önce iyi tarafları ön plana çıkarın. Sonra değişmesini istediğiniz konuları zarifçe belirtin.

7- Açken; yorgunken; kızgınken; regli iken ve arabada, yemek sofrasında, başkalarının yanında münakaşa yaratabilecek konulara girmeyin.

8- Alttan alırken kendinizi ezilen, taviz veren, kendisine haksızlık yapılan taraf diye görmeyin. Siz aslında "huzurunuzu satın alıyorsunuz". Birkaç gün sonra her şey yolunda iken kırgınlığınızı yumuşak ifadelerle dile getirin ve bir daha olmamasını dileyin, isteyin.

9- Romantik atmosfer yaratın; çocuklar olmadan baş başa kalma yolları arayın.


alıntı
 
Cevap: Sorunlu Evlilikler Nasıl Kurtarılır

paylasımın için tesekkürler faydalı bilgi
 
Cevap: Sorunlu Evlilikler Nasıl Kurtarılır

paylaştığın bilgiler için teşşekürler canım
 
Cevap: Sorunlu Evlilikler Nasıl Kurtarılır

güzel bir paylaşım canım teşekkürler ama tabi bunlar bence gerektiği yerde karşılıklı olmalı her iki tarafta nerde nasıl davranacağını bilmeli karşılıklı anlayış saygı ve sevgi:)
yani iki tarafta üzerine düşeni yapmalı
 
Cevap: Sorunlu Evlilikler Nasıl Kurtarılır

Münakaşalarda, 1-2 dakika sonra başka odaya geçin ve daha ileri gitmesini önleyin. Kızgınlık veya küfürlerinizi kendinize saklayın. Karşı taraf bunları duymasın. İleride yalnız bu lafları hatırlar..

Allah kimsenin huzurunu bozmasın..Her ailede ufak tefek sorunlar olur,hani tuzu biberi deriz..Ama ne olursa olsun kesinlikle çocuklarınızın yanında tartışmayın..
 
Geri
Üst