Söz ve nişan için abiye elbiseler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Söz ve nişan için abiye elbiseler
söz elbiseleri söz elbisesi abiyeleri elbise modelleri için elbise modelleri

Düğünden önce gerçekleştirilen merasimlerin başın da gelen söz merasimi, çiftlerin aralarında ki bağı resmiyete döken ve birbirlerine evlilik sözü verdikleri bir merasimdir.
Söz merasimi genellikle aile arasın da sade bir törenle kutlanır ve bu merasim kız evin de aile büyüklerinin de katılımıyla gerçekleşir.
Söz merasimi için tercih edilen şık elbise seçeneklerin başın da gelen abiye elbise modelleri ise gelin adaylarının tercihine göre farklı renk ve tasarımlar ile abiye giyim satışı yapan mağazaların koleksiyonların da bulunuyor.

Kimi gelin adayı mini bir abiye giymeyi tercih ederken kimisi de daha uzun abiye elbise modelleri giymeyi tercih eder. Sizler için seçtiğimiz en yeni söz elbisesi abiye modellerinden seçtiğimiz görselleri bu konumuz da paylaşıyoruz.

4-11.JPG
5a7136fc-f5ae-4579-9ed4-90c6856a2b93.JPG
29_d.JPG
En-Guzel-2013-Elbise1.JPG
f9106385-c9f5-44c6-b98c-efe64f0c93bd.JPG
kalin-pul-askili-arkasi-capraz-payet-uzun-tul-kuyruklu-elbise-99906.JPG
koton-soz-elbisesi-1.JPG
Pronovias-tek-omuz-askili-dokumlu-mini-etekli-kisa-abiye-modeli1.JPG
soz-elbisesi-11.JPG


Burada ki abiye modelleri bana göre değil büyük beden arıyorum diyorsanız o zaman büyük beden abiye modelleri konumuza buradan bakabilirsiniz.

Kısa nişanlık abiye modelleri

Abiye kıyafetleriniz ile oldukça uyum sağlayacak abiye topuz modelleri için tıklayınız
 
Son düzenleme:
Söz ve nişan yüzük modelleri konumuza buradan ulaşarak farklı tasarımlardan oluşan şık yüzük modellerini yakından inceleyebilirsiniz.

nisandugun2-6929.jpg
 
Geri
Üst