sperm kalitesini arttırmak

birtutamanne

Yeni Üye
Üye
sperm kalitesini arttırmak
sperm sayısı
sperm kalitesi



Arkadaşlar birçomuzun belkide yenmeye çalıştığı bir sorun bu
umarım yararlı olur şifanızı bulursunuz



Aslında öncelikle bir besin maddesine yönelmek yerine var ise eğer, obezite, alkol, sigara, uyuşturucu, düzensiz hayat, yüksek stres, düzensiz uygu, dengesiz beslenme gibi sperm kalitesi üzerinde olumsuz etkisi olan kötü alışkanlıkların terkedilmesi gereklidir..


ceviz, fındık gibi ürünler vücudun bağışıklık ve direnç sistemini etkilerler ve fiziksel olarak faydaları elbette mevcuttur ve yadsınamaz. Ancak fiziksel fayda ile sperm kalitesi aynı şey değildir.
Sağlıklı ve düzenli bir hayat, düzgün uyku saatleri, düzenli spor yapmak ve dengeli her besin türünden alınan beslenme en güzel bir tarz olarak önümüze çıkmaktadır. İçinde bu unsurları barındıran bir kampa girmek en mantıklısıdır.Ayrıca Dr. Saraçoğlu'nun Keçiboynuzu kürü bu konuda oldukça etkilidir :


Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Keçiboynuzu Kürü

keciboynuzu-1f1.jpg


Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst