Spiral varken hamile kalmak mümkün mü?

bende 7 aydır spiral kullanıyorum adetim ilk defa gecikti ve lekelenme var insallah hamile değilimdir
 
3 çocuk annesim yaşım 40 7yılıdr spiralim var ilk defa adetim gecikti kahve telvesi gibi akıntım var hamile olabilirmiyim?
 
Merhaba, benzer soruları sıklıkla almaktayız ve genelde aynı yanıtı veriyoruz. Spiraliniz yerinden kaymışsa gebelik söz konusu olabilir. Bunun dışında tıbbi koşullar adet gecikmesine ve lekelenmeye neden olabilir. Öncelikle bir gebelik testi yapın ve sonuca göre hekime görünün.
 
5 yıldır spiral takılı 1 çocuğum var bu ay adet olmadım kahve telvesi gibi lekelenme var hamilelik olabilirmi?
 
Spiraliniz yerinden oynamışsa hamile kalma olasılığınız vardır. Bugün hcg testi yapın ve sonuca göre bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
spiralle korunalı 7 yıl oldu ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum kasıklarımda ağrı var bu sabah tuvalete gittiğimde bir damla leke geldi umarım hamile değilimdir.
 
Benzer soruları sıklıkla alıyoruz . Spiral varken gebe kalmak mümkündür. Tedbir amaçlı gebelik testi yapın ve sonuç negatifte pozitifte olsa bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
merhaba adetime 2 gün kala eşimle birlikte olduk spiralim var ilşkiden sonra leke geldi hamilelik olabilrmi
 
Merhaba, gördüğünüz lekelenme rahim kaynaklı bir sorundan,hormonal problemlerden yada gebelikten dolayı olabilir. 2 gün sonra adetiniz gerçekleşmez ise gebelik testi yapın
 
Geri
Üst