Ssk ne zaman emekli olurum sorgulama

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Ssk ne zaman emekli olurum sorgulama
Tc kimlik no ile ssk dan ne zaman emekli olurum sorgulama işlemleri nasıl yapılmaktadır ?

Değerli meleklerim, bu bölümü sizlere ssk hakkında güncel ve doğru bilgiler vermek üzere hazırladım. Şimdi sizler tc kimlik numaralarınızı yazarak ne zaman emekli olabilirim sorgulaması hakkında sorudan dolayı bu konuya geldiniz.

Bakın arkadaşlarım, ne zaman emekli olabileceğiniz hususunu sorgulayabilmek için tc kimlik numarası bilgilerine kesinlikle ihtiyacınız yok. Zira Devlet'in resmi sitesi Sosyal GÜvenlik Kurumu üzerinden bu işlemleri tam bilgilerinizi girerek zaten yapabiliyorsunuz. Bunun için doğum tarihi cinsiyet ve hizmete başlama tarihini tam olarak bilmeniz gerekiyor. Bunları biliyorsanız sıkıntı yok konuyu takibe devam edin lütfen.

Öncelikle arkadaşlarım bilgilere sahip iseniz hiç birşey yapmadan ve şifre girmeden ssk hizmet dökümü bilgilerinizi girerek prim ödeme gün sayısı vs girerek sorgulama yapabilemk için aşağıdaki bağlantıya tıklıyorsunuz.

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM >>>>>> TIKLAYINIZ


nezaman emekli olurum.jpg

Tam böyle bir ekran gelecek önünüze buradaki bilgileri doldurduğunuz taktirde nete yakın hatta net diyebiliriz bir bilgi alabileceksiniz. Sorusu olan bu konu vasıtası ile cevaplar alabilir.

Saygılar.
 
Geri
Üst