Survivor 2015 Merve Oflaz Kimdir?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Survivor 2015 Merve Oflaz Kimdir?
merve oflaz kimdir,merve oflaz kaç yaşında,merve oflaz nereli,survivor 2015 merve oflaz kimdir,survivor all star 2015 merve oflaz biyografisi
merve oflaz.Jpeg

Merve Oflaz 2012 Survivor yarışmasının kazananı olmuştu, şimdi de yerini Survivor All star'da aldı. Peki, Merve Oflaz kimdir, işte detaylı bilgiler..
Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped Reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur.
Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.Oflaz 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşayacaktır.

İşte Survivor All Star'ın tam kadrosu:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, ilk sezondan bu yana yarışan birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek.
 
Geri
Üst