Survivor All Star Duygu Çetinkaya Kimdir ?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Survivor All Star Duygu Çetinkaya Kimdir ?
duygu.jpg


Duygu Çetinkaya, 13 Ocak 1986 tarihinde Denizli'de doğdu. Babası asker olduğu için Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük gibi yerlerde yaşadı ve eğitimini de farklı okullardan aldı.

Birçok dizi ve filmde rol alan Duygu Çetinkaya; "Binbir Gece" dizisinde "Sezen İncioğlu" rolüyle, "Firar" dizisinde "Betül" karakteri ile, "Seni Bana Yazmışlar" adlı diziside ise "Cansu" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Televizyon dizilerinin yanı sıra kısa filmler ve reklam filmlerinde de boy gösteren Duygu Çetinkaya, Binbir Gece dizinde sergilediği mükemmel performansıyla Elit Ödül Töreninde geleceği olan oyuncu seçildi.

Yamaç paraşütü, dalış gibi adrealin sporlarına ilgi duyan Duygu Çetinkaya, 2013'te Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de Gönüllüler takımında mücadele etmişti.

2015 yılı Survivor All Star'da Gönüllüler takımında yer alan Duygu Çetinkaya ilk adaya konseyinde adı yazılan isim oldu ve Hilmicem ile karşı karşıya geldi. Hilmicem'in daha fazla oy alması ile Duygu Çetinkaya Survivor'a veda etti.
 
Geri
Üst