Tarlusal kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Merhaba ben şuan reglm fakat sökülemiyorum 2 gündür sadece leke halinde tarlusal kullansam etkili olur mu sadece öncesinde mi kullanmam gerek

İlaç konusunda yönlendirme yapmıyoruz. Hekime yada eczacıya danışın.Kendi kafanıza göre ilaç kullanmayın. Lekelenmenin alında yatan bir durum söz konusu olabilir. Bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
 
merhaba adt söktürücü olarak doktorum tarlusal verdi bugün 3. gün ilacım daha bitmedi ne zaman adet olurum teşekkürler
 
Merhaba, tarlusal bittikten sonra 7-10 gün içinde adetiniz başlar. Uzun süre gecikme yaşarsanız hekiminizle iletişime geçin.
 
adetim 9 gün geçti test yaptım negatif tarlusal aldım kullandım 2 gün sonra bitecek ama hala adet olmadım ne zaman adet olurum
 
Tarlusal kullanımı bittikten sonra 7-10 gün içinde adetiniz sökülmeye başlar. 10 gün için de adetiniz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olun.
 
11 gündür adetim gelmiyor tarlusal aldım 4 hap yuttum ama hiç adet belirtisi yok böyle olan varmı acaba
 
Adet gecikmesi bir çok sağlık koşulundan kaynaklanabilir. Nedeni ancak hekim muayenesi ile anlaşılabilir. Tarlusal kullanımı sonrası adet kanaması 7-10 gün içinde gerçekleşir. Bu zaman diliminde adetiniz gerçekleşme ise bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
meraba kızlar adet olmadığım için doktorum tarlusal verdi bugün 4. gün adet olmadım ne zaman adet olurum acaba
 
Merhaba, tarlusal bittikten sonra 7-10 gün içinde kanamanız başlar. Bu tarihler de adetiniz gerçekleşmez ise ilacınızı reçete eden hekimle irtibata geçiniz.
 
Geri
Üst