Tatil sonrası detoks i̇le arınma zamanı

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Tatil sonrası detoks i̇le arınma zamanı
Tatil sonrası detoks tatil dönüşü detoks detoks ile arınma daha fazlası Melekler FORUM'da.

TATİL SONRASI DETOKS ZAYIFLATIR MI?


Şuan kiminiz tatilde kiminiz tatile girmeye yeni hazırlanıyor kiminiz de dönüş yolunda. Tatilde yediniz içtiniz biraz serbest yeme biçimi ile belki kilo bile aldınız. Tatil dönüşü biraz toparlanmanız ve kendinize gelmeniz enerjinizi yerine getirmeniz için size tatil sonrası detoks konusunu hazırladım. Eminim ki tatil de size çok iyi geldi ve enerjiniz tavanda şuan ama hayatın gerçeklerine dönmek için yeniden iş temposuna girmek için yüksek bir enerjiye ihtiyacınız var. Gerçek hayata döndük ve o açık büfeler her istediğinizi alıp tabağınızı doldurduğunuz zamanlar geride kaldı ne yazık ki. Ne yapalım dost acı söylermiş:) Aslında sadece size özel bir durum değil bu bizim de herkesin de başına gelen bu. Tatil her şey serbest diye homini gırtlak götürüyoruz. Hele yazın serinleticileri o dondurmalar soğuk gazlı içecekler yok mu? Yediklerimiz içtiklerimiz bir de düzensiz uyku da cabası sanki tatile gidip dinlenmeye mi gidiyoruz yoksa eşşek sırtından düşmüş gibi mi hissediyoruz belli değil adı tatil sadece. Sanki o yediklerimiz tatilde kalacak gibi. Keşke öyle de olsa yediklerimiz içtiklerimiz bize olsa aldığımız kilolar oralarda kalsa ama maalesef. Hem bedeninizin hem ruhunuzun arınmaya ihtiyacı varsa bu detoks size iyi gelecek.

tatil sonrasi detoks yapmak.jpg


TATİL SONRASI ZİNDE OLMAK İÇİN DETOKS PROGRAMI

Dün yediğimiz hurmalar bugün gelir bir taraflarımızı tırmalar demişler. Tatilde boğazımızdan geçen her şey şimdi işte bize zarar olarak geri dönüyor. Gereksiz sağlıksız kilolar, yorgunluk, halsizlik tatilden çıktığımızda tam da aslında böyle hissediyoruz. Artık normal hayata döndüğünüze göre detoks zamanı diyoruz. İlk olarak sabahları erken kalkıp birkaç egzersiz hareketi hemen ardından duş ve sade ve az kalorili kahvaltıya başlamadan önce bir su bardağı limonlu su tüm toksinlerinizden arındıracaktır sizi. Hem kendinizi zinde de hissedeceksiniz. Benim de her sabah kalktığımda ilk yaptığım iş önce limonlu su içmek. Kahvaltınızda yağlı kızartmalardan uzak durun. Çay olarak yeşil çay tercih edin. Ekmek gluten hayatınızdan çıkarsanız iyi olur. Günde en az 2.5-3 litre su içmeyi ihmal etmeyin. Zaten yaz henüz bitmedi bu yaz sıcaklarında vücudunuzun gereksinimi. Haşlanmış tavuk bol salatalı bir menü ya da mutlaka menünüzde olması gereken bol yeşillik ve zeytinyağlı sebze yemeği. Şekeri tamamen hayatınızdan çıkardığınız gibi un ve mamulleri yine beyaz pirinçten de uzak duruyoruz. Tatilde mineral açığı oluşmuş olabilir içine limon sıktığınız maden suları buna iyi gelecektir. Bir ya da iki günde bir mutlaka haşlanmış yumurta olmalı.

tatil sonrasi detoks nasil yapilir.jpg


DETOKS PROGRAMINA EK OLARAK NELER YAPMALIYIZ?

Yemeklerin haricinde ara öğünlerde bir şekersiz türk kahvesi ve yanında çiğ badem yiyebilirsiniz. Yine bir ara öğünde de az miktarda meyve olabilir. Meyve üzerine toz tarçın döküp yemenizi tavsiye ederim. Günde mutlaka en az yarım saat yürümeli bol su tüketmeli, alkol sigara gibi zararlı alışkanlıklar mutlaka hayatınızdan çıkarılmalı. Bunun yanında gazlı içecekler çok baharatlı hazır yiyeceklerden uzak durulmalı ki bu bir tatil sonrası detoks programına yakışır cinste olsun dimi. Hemen size diyetisyeninden özel tarif detoks içecek tarifi videosunu atıyorum. Sizlere bu yazımızda detoks çayı tarifi de sunmak istiyorum.

 
Geri
Üst