Tc kimlikle bağ-kur prim sorgulama

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Tc kimlikle bağ-kur prim sorgulama
Tc kimlikle bağ-kur prim sorgulama, Tc Kimlikle ne kadar bağkur prim yatıracağım öğrenme

Daha önceden Bağ-Kur ile Sosyal GÜvenlik Kurumu ( SGK ) birleşmediği zamanlarda, Bağ-Kur'lu olan kişiler, devlet bankalarına gidip tc kimlik numaralarını vererek Ne kadar Bağ-kur primi ödeyeceklerini ay be ay ortaya çıkartıyorlardı.

Yeni çıkan yasaya göre Bağ-Kur ve SGK birleştirildiğinden dolayı, artık sizler Bağ-kur primlerinizin ne kadar olduğunu sorgulamayacaksınız. Peki ne demek istiyoruz biraz daha sizler için açalım. Daha önceden kişiye göre prim ödemeleri farklılık gösteriyordu. Bağ-Kur ve SGK birleştirildiğinden dolayı artık, standart olarak para ödeyeceksiniz. 2014 yılının 1-6. ayı arasında ödeyeceğiniz prim ortalaması 370 TL dir. Siz eğer bildirimde bulunarak ben fazla prim ödeyeceğim demedi iseniz. Bu yılın ilk 6. ayında ödeyeceğinz prim tutarı budur.

Artık hiç bir internet sitesi, e -devlet sitesi üzerinden ödeyeceğiniz primleri sorgulamanıza gerek yoktur. Benim daha önceki bağkur borcum var onu nasıl sorgulayabilirim şeklinde sual yönlendiriyorsanız bize, O zaman aşağıda bulunan linki takip ederek, adınıza birikmiş olan bağ-kur prim borçlarını öğrenebilirsiniz.

TC KİMLİKLE BAĞKUR PRİM BORCU SORGULAMA>>>> TIKLAYINIZ
TCKİMLİKİLESORGULAMA.COM
 
Geri
Üst