Ter Lekesi Kıyafetlerden Nasıl Çıkar?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Ter Lekesi Kıyafetlerden Nasıl Çıkar?
ter lekesi
ter lekesi nasıl geçer
giysilerden ter lekesi çıkartma




Sevgili melekler, bazı insanlar diğerlerine oranla çok daha fazla terlerler. Giydikleri kıyafetler de haliyle leke olur. Bazı durumlarda bu ter lekeleri çıkarmak zorlaşabilir. Eğer başarılı olamazsanız bu kıyafetinizden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak onu çöpe atmadan önce lütfen aşağıda paylaştığımız önerilere bir göz atın..



ter_lekesi-64.jpg



1- İki adet aspirini ezin ve toz halindeki aspirini yarım bardak ılık su içerisine boşaltın. Aspirin suda eriyene kadar karıştırın. Aspirinin tamamen erimiş olması gerekmez.

2- Giysinizin ter lekesi bulunan kısmını yaklaşık 2-3 saat boyunca bu karışımın içinde bekletin.

3- Giysinizi her zamanki yaptığınız gibi yıkayın. Çamaşır makinesinde yıkanabilir bir ürün ise, makinede yıkayabilirsiniz. Eğer yıkama talimatlarında elde yıkama görünüyorsa talimatlara uyun.

4- Kurutma makinesinde veya düz bir şekilde sererek giysinizi kurutun. Ter lekesi giysinizden tamamıyla çıkmış olacaktır.

Eğer giysiniz beyaz değil ve açık renkli de değilse bu işlemleri yapmadan önce giysinin küçük bir parçası üzerinde test yapmanızı öneririz (bu iç tarafta görünmeyen bir yerde olabilir). Aspirin alerjiniz varsa bu yöntemi denemeyin. Ağızdan alındığında vücudun verdiği reaksiyonu deriden alındığında da verebilir.
 
Geri
Üst