İyi günler 20 gün önce adetimin son günü korunarak arkadan ilişkiye girdim dün doktora gittim ultrasona gittim ve gebelik için kan verdim değeri 1.7 çıktı doktor hamile değilsin dedi yanılma yoktur değilmi??
 
Merhaba,

Bu tür birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. Gebelik tek koşulda olabilir , sperm vajina içine sızarsa. HCG testinde yanılma olmaz. Gebe değilsiniz..
 
1 hafta önce arkadan ilişki oldu 2 gündür midem ağrıyor ve kusma var sizce hamilemi kaldım
 
Bu tür biliktelikle gebelik söz konusu olmaz + bu kadar çabuk gebelik belirtisi de olmaz. Muhtemelen mideyi üşütmüşsünüzdür. Mensinizde gecikme olursa tedbiren test yapın.
 
İyi günler sevgilim ile arkadan beraber olduk arkadan yaptık ve 4 gün sonrada adet olmam gerekiyordu ve şimdide bir gün gecikti sizce hamilemiyim? Şimdiden teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ben adetimin ilk gunu sevgılımle arkadan ilişki yasadım ilişki bittikten snra peçeteyle temızledım her yerımı acaba hamilelik soz konusu olabılırmı ? Mide bulantım var ama salgın varmış şu aralar acaba ondanmı yardımcı olursanz sevınırm
 
Sevgili Suika, öncelikle bu tür konulara ya da sitemizdeki istediğiniz herhangi bir konuya üye olmadan soru sorabilirsiniz öncelikle size bunu belirtmek istiyorum. Yaşadığınız durum ile ilgili hamile kalmanız söz konusu değildir. Hissettiğinizi söylediğiniz bulgular ise tamamen psikolojiktir korkulacak birşey yok. Saygılar.
 
Merhaba ayın 2 sinde erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik zevk suyu çok geldi ve ben sonrasında temizledim peçeteyle. Bir gün sonra adet günümdü zaten ve oldum. Fakat 2 gün sürdü ve az geldi baya. kahverengi falan acaba kullandığım ağrı kesicilerden mi bilmiyorum ayın 12 si ve midem bulanıyo psikolojikmi lütfen yardım edin ??
 
Geri
Üst