ters pozisyonda hamile kalınır mı
ters ilişkiden hamile kalan varmi
arkadan hamile kalanlar
ters ilişkide hamile kalma riski var mı
ters ilişkiden sonra adet gecikmesi
arka arkaya ilişkide hamile kalınır mı
adetliyken icine bosalinca hamile kalinirmi
ters ilişkiden sonra adet gören kadın hamile kalırmı

Kızlığım bozulur diye erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik. İlkinde çok zorlandım. Bayağı ağrım oldu ve kanamada oldu.4 cü ters ilişkide erkek arkadaşım boşalırken penisi anüsümden çıktı ve spermler vajinama doğru aktı ben spermleri silerken demekki vajinayada iyice itmişimki hamile kaldım:( hamile olduğumu kimse bilmiyor erkek arkadaşımla üniversite okuyoruz ikimizde evliliğe hazır değiliz ne yapacağımı bilmiyorum kafamız çok karışık .İlişkinin her türlüsü hamile kalmak için risktir arkadaşlar dikkatli olun ilişkide mutlaka prezervatif kullanın yoksa benim gibi hamile kalırsınız.
 
Merhaba adetimin bittiği gün nişanlımla ters ilişki yaşadık boşaldim diyerek kendini hemen geri çekti kalçalarıma yarısı bulaştı vajinaya gelip gelmedi bilmiyorum bn bezle sildim sonra hmn lavaboya gittim çişimi yapıp yıkadım hamile kalır mıyım diye korkuyorum 3 hafta geçti gögüslerim hassaslaştı karnımda şişlik ve hep tok hissediyorum yemek yiyemiyorm
 
Erkek arkadaşın arkamdan boşaldı ama içime değil iliskiden 3 gün sonra adet oldum sonraki ay adet olmadım hamile miyim
 
Merhaba, nisanlım ile ters ilişkiye girdik ama çok kısa sürdü 1-2 dakika ve az miktarda içime bosaldı, çıkardığında anüs deliğine de çok az geldiğini gördüm ve hemen tuvalate gidip sildim iyice yıkadım, vajina içine gelme yada etrafına gelerek delikten sızma ihtimali ihtimali var mıdır mesafeleri yakın olduğu için tedirgin oldum acaba gelmiş midir diye, ayrıyeten 5-6 gün oldu bu yaşanılan ve sık idrara çıkıyorum idrarım olmasa bile varmış gibi his oluyor baskı varmış gibi, kasıklarımda belimde ağrı var ara sıra kahverengi akıntı oluyor ve psikolojik olarak iyi değilim. idrar yolu iltihabı olduğunu düşünüyorum ama bi yandan da tedirginim, kafama çok taktım yardımcı olabilir misiniz
 
Ters ilişki ile hamilelik tek koşulda olabilir. Boşalma esnasında sperm vajinaya sızarsa. Belirttiğiniz gibi anüs ve vajina girişi çok yakın korunmasız gerçekleşen bir ilişki gebelikle sonuçlanabilir. 5-6 günde gebe olup olmadığınız anlaşılmaz. Regliniz de gecikme olursa test yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
peki o belirtilerin oluşması psikolojik olarak mı sizce kafama çok taktım rüyalarıma bile giriyor, erkek arkadaşımdan enfeksiyon kapmış olabilir miyim? Bir yerde okumuştum vajinal ilişki yerine anal ilişkiden daha çok enfeksiyon riski olabileceğini okudum.
 
peki o belirtilerin oluşması psikolojik olarak mı sizce kafama çok taktım rüyalarıma bile giriyor, erkek arkadaşımdan enfeksiyon kapmış olabilir miyim? Bir yerde okumuştum vajinal ilişki yerine anal ilişkiden daha çok enfeksiyon riski olabileceğini okudum.

selamlar Nazsux, yani sadece anal ilişki ise sizde değil de onda enfeksiyon oluşur. Tabi vajinal olarak ilişki yaşadı iseniz o ayrı ya da sürtünme oldu ise size de enfeksiyon sıkıntısı çıkabilir. Onun haricinde bir sıkıntı olmaz.
 
Peki anladım çok teşekkürler, yani hamilelik belirtileri ilişkiden hemen 2-3 gün sonrasında oluşamaz değil mi? Ben kendimi çok dinliyorum sanırsam kafama taktığım için öyleymiş gibi düşünüyorum
 
Geri
Üst