Merhaba. Ben erkek arkdasimla ters ilişkiye girdim makatima bosaldi oradan geri cikip vajinama ulasirsa hamilelik mümkünmü. 1 hafta oldu daha ve akintim beyaz ve iplik gibi korkuyorum acikcasi.
 
temizliğinize devam edin. Spermler yürüyerek vajinanıza gidemez. Yürümeyi bilmiyorlar onun haricinde hamilelik gibi bir şey mümkün değil. Makat ile vajina arasında bir bağlantı yok. Stres yapmayın lütfen.
 
Merhaba ben ters ilişki yaşadım ama içe giriş olmadı sadece denerken öne 1 2 kere kaydı. Bundan sonra adetim 3 gün geçç geldi ve diğer adetlerimden farklıydı. 2. Adrtim de 4 gün gecikip geldi ve bu da az az geliyordu ve yine farklıydı. ilişkiden 28 gün sonra idrar testi yaptım negatif. İlişkiden 32 gün sonra kan testi yaptım 1.20 çıktı. İlişkiden 37 gün sonra idrar testi yaptım negatif. İlişkiden 40 gün sonra kan testi yaptık 0.15. İlişkiden 43 gün sonra idrar testi yaptım negatif. İlişkiden 46 gün sınra kan testi yaptım 0.25 çıktı ama bir türlü rahatlayamıyoeum. Çünkü adetim ilk defa 2 ay boyunca geç geldi ve az geldi. İlişkide olnadı öne giriş olmadı boşalma da hiç olmadı ama korkuyorum hala. Sizce gebelik mümkün mü?
 
Merhaba ben ters birliktelik yaşadım ama içe giriş olmadı sadece denerken öne 1 2 kere kaydı. Bundan sonra adetim 3 gün geçç geldi ve diğer adetlerimden farklıydı. 2. Adrtim de 4 gün gecikip geldi ve bu da az az geliyordu ve yine farklıydı. birliktelikten 28 gün sonra idrar testi yaptım negatif. İlişkiden 32 gün sonra kan testi yaptım 1.20 çıktı. İlişkiden 37 gün sonra idrar testi yaptım negatif. İlişkiden 40 gün sonra kan testi yaptık 0.15. İlişkiden 43 gün sonra idrar testi yaptım negatif. İlişkiden 46 gün sınra kan testi yaptım 0.25 çıktı ama bir türlü rahatlayamıyoeum. Çünkü adetim ilk defa 2 ay boyunca geç geldi ve az geldi. İlişkide olnadı öne giriş olmadı boşalma da hiç olmadı ama korkuyorum hala. Sizce gebelik mümkün mü?

Verdiğiniz bilgilere göre gebelik söz konusu değil. Yapmış olduğunuz testlerde gebe olmadığınızı belgeliyor. Sonuçlar siiz tatmin etmiyorsa bir kadın doğum uzmanına muayene olun.
 
Sevgilinle aanldan ilişkiye girdik ve boşalma oldu vajinama denk geldimi bilmiyorum hamile kalir miyim?
 
Anal ilişki ile hamile kalınmaz ancak gebelik tek koşulda olabilir ejakülasyon esnasında spermler vajinaya sızarsa. Döneminizde gecikme olursa gebelik testi yaparsınız.
 
Merhabalar ben sevgilimle ters ilişkiye girdim ama içe değil dışa boşaldım ve biz birlikte olduktan hemen sonra yıkandık bu duş esnasında spermler vajinaya temas eder mi sevgilim hamile kalır mı .?
 
Geri
Üst