Tığ İşi Örgüden Bayan Panço Modelleri Beğeni Garantili

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Tığ İşi Örgüden Bayan Panço Modelleri Beğeni Garantili
Tığ İşi Örgüden Bayan Panço Modelleri- Bayanlar için konu örgü olunca söz konusu her şey olabilir. Özellikle kıyafetlerde çok emek harcanmış el emeği göz nuru deriz ya hani aynen o şekil örgüler çok dikkat çekiyor. Şimdi de size örgü panço modellerini sunacağım. Eminim ilginizi çekecektir. Bu pançolar tığ işinden ve motif motif rengarenk. Hatta yazlık giyebileceğiniz modeller de var. Bakmadan geçmek istemeyeceğiniz bu modelleri örüp sevdiğiniz insanlara hediye edip onları da mutlu edebilirsiniz. Bakın hemen aşağıdaki ilk modelimizde motifli çiçekler yer alıyor. Önden tek düğmeyle birleştirilen ön kısımdan çok şık görünümlü bir panço modeli. Alt kısımlarında saçak uygulamaları ile şıklığına şıklık katılmış. Haydi diğer örneklerimize de bakalım.


cicekli motiflerden orulmus tig isi panco.jpg


Bu model en beğendiğim modellerden biri. Üzerindeki motifler çok iyi oturmuş çok şık görünüyor. Salaş tarzı ile herkesin hoşuna gidebilecek bir model. Önden bağcık düşünülmesi de hoş bir görüntü sunmuş. Bu sıcak yaz günlerinde de giyilebilecek modeli kendinize örebilirsiniz.

tig isi dantel onu bagcikli panco.jpg


Örümcek ağı örgü modeli ile örülen bu harika panço örneğine bayılacağınıza eminim. Bu yıl demiştik ya saçaklar moda diye. İşte pançolarda da şallarda gördüğümüz gibi saçaklar sık sık görülüyor. Tığ işinden örülmüş panço örneğini siz de örneğini çıkarıp örebilirsiniz.

tig isi orumcek agi orguden panco.jpg


Yine bir püsküllü model karşımızda. Serin yaz akşamlarında omuzlarınızdan düşürmeyeceğiniz bir model. Hazır modeller yerine örgü pançolar ilginizi çekiyorsa örüp severek giyeceğinize inanıyorum. Sizlere ayrıca yapılışı kolay şık bir panço modeli de tanıtmak istiyorum. Dilerseniz buradan konumuza ulaşabilir inceleyebilirsiniz.

tig isi ucları sacakli delikli panco.jpg



tig isinden motifli orgu panco.jpg


Her zevke her yaşa uygun modeller paylaşmaya çalıştım. Paylaşması bizden beğenmesi ve örmesi sizden hanımlar. Aşağıdaki tığ işi panço yazları body thsirt ya da bu şekil askılı body üzerine giyerek kullanabilirsiniz. Kışın da yine boğazlı kazakların üzerinden çok hoş duracağını düşünüyorum. Örgü örerek hem bir terapi uygulayın hem de kendinize hoş örgüler ortaya çıkarın.

tig isinden yazlik pembe renk panco.jpg
 
Geri
Üst