Tilaks Çayı kullananlar

Ben kullanıyorum ve çok etkili.tavsiye ediyorum arkadaşlar..
 
bende iyi aldım 2 hafta oldu 1 kilo verebildim... süper bitki çayı herkez hemen alıp içsinle fiyatı da 5 tl çok ta ucuz ... tavsiye ederim :)
 
ewet gerçekten faydalı bende bilmyodum ama lokman hekimdeki amca tavsiye etti kabızlıkta faydasını gördüm arkadaşlar
 
Bende kullanıyorum hazımsızlık sorunlarını gerçekten gideriyor. Şuan rezim ve spora başlayalı 12 gün oldu 6 kilo verdim
 
ben funda merhaba arkadaslar ben tilaks cayini nerdeyse 6 aydir kullaniyorum kabizlik sorunum vardi simdi rahatim ama icmezsem tekrar kabiz oluyorum onun icin gunde iki defa olmazsa bile bir kere mutlaka iciyorum
cok rahatlatiyor gazi gideriyor ulben memnununm
he nerden alinacagina gelince ben aktardan aliyorum ama her aktarda da bulunmuyor arastirmak gerekiyo
 
Ben kullaniyom hem de yeşil kahveyle birlikte ona rağmen her zaman ki gibi metabolizmam hic bi ise yaramadi
 
Merhaba arkadaşlar bu çayı bana eczadeki bir arkadaşım önerdi ve aldım kullandım. İlk günden beri etkisi şaşırtıcı durunmda genelde 1-2 kez kullanımı oluyor gün içerisinde. Ben 1 kez kullanmayı tercih ettim sinemaki otunun yan etkileri olabilir diye düşündüğümden. Hemen içer içmez bir etkisi yok. Fakat akşam içmenizi öneriyorum gün içerisinde oldukça metabolizmanız iyi öalışacaktır. Yemek yedikten sonra etkisini daha iyi hissediyorsunuz.
 
Arkadaşlar bu çayı bende aldım baya araştırdım evet çok güzel etkileri var fakat araştırmalarımın sonucunda belli bi süre kullandıktan sonra sindirime yardımcı olan villus bağırsaklardaki dokulara hasar veriyor ve Bağırsakların düzgün çalışmasına zamanla zarar verir ve tembelleşmesine yol açıyormuş.
 
Merhaba ben kilo vermek icin almamistim benim kabizlik sorunum vardi kullanmaya basladiktan sonra hemen etki etti ve tuvalete rahat cikmaya basladim hazimsizlik ve kabizlik icin arastiran varsa ise yariyor
 
Geri
Üst