tirnak uzatmanin cabuk yolu

dilek86

Yeni Üye
Üye
tirnak uzatmanin cabuk yolu
Tırnak sağlığı önemlidir. Tırnak sağlığını sağlıklı beslenme ve bakım sağlamaktadır. Sağlıklı besinleri özellikle keratin içeren besinleri tüketmek tırnaklarınızı sağlıklı kılacaktır. Bunun yanısıra bir takım koşullara da dikkat etmeniz gerekir. Tırnaklarınızı temiz tutmak , kimyasallara maruz bırakmamak düzenli bakımlarını yapmak gibi.

tırnak uzatma.jpg




Tırnaklar el güzelliğine katkıda bulunur. Bir çok kadın el ve tırnak bakımı konusunda hassastır . Uzun ve bakımlı tırnaklara sahip olmak her kadın için arzudur. Tırnaklar zamanla sararabilir. Bu sigara içmekten yada yemek yaparken eldiven kullanmamaktan yada kötü tırnak hijyeninden kaynaklanmaktadır.

Tırnaklarınıza sık sık oje sürmeniz ve asitona maruz bırakmanız tırnakların hem sararmasına hemde çabuk kırılmasına neden olucaktır. Ben şahsen uzun tırnak sevmiyorum . Güzel görünse bile hijyenik açıdan itici geliyor. Şayet tırnaklarınızı uzun kullanıyorsanız temizliğinede dikkat etmeniz gerekir.


Daha önce makalelerimizde hızlı ve kolay tırnak uzatmanın yollarına değinmiştik. Şimdiye kadar eminimki biribirine benzer bir çok makale incelediniz çoğu denenmemiş aslı olmayan tavsiyeler. Yukarıda tırnak uzatmayı sevmediğimi belirtmiştim. Bir dönem tırnaklarım çok kırılıyor ve kat kat soyuluyordu. Bundan ötürü kendi yöntemlerimle tırnak bakımımı yapmaya başladım. Tırnak bakımım da düzenli olarak Zeytinyağı,limon , elma sirkesi ve vazelin kullandım. Şunu farkettim. Bu uygulamayla hem tırnaklarımın kötü görünümü iyleşti hemde tırnaklarım çok çabuk uzadı.

Yapmanız gereken şey tırnaklarınızı dezenfekte ettikten sonra limonla elma sirkesiyle ovmak. Daha sonra vazelinle tırnaklarınıza masaj yapmak. Vazelin gerçekten tırnak bakımı için çok etkili. Eminimki uygulamayı yaptıktan sonra buraya bir olumlu yorum bırakacaksınız. Düzenli olarak bu uygulamaları yaptığınızda sağlıklı ve güzel tırnaklara sahip olucaksınız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ce: tirnak uzatmanin cabuk yolu

Limonun aynı zamanda sararan ve rengi değişen tırnaklara da iyi geldiğini biliyorum. Bunu hiç denememiştim. Verdiğin bilgi için teşekkürler canım.
 
Cevap: tirnak uzatmanin cabuk yolu

sana katılıyorum canım ayrıca zeytinyağı ve limonda çok iyi geliyor hem güçlendiriyor hemde uzatıyor
 
Cevap: tirnak uzatmanin cabuk yolu

genelde tırnaklarım uzundur tabi kırılmadığı sürece :D:D tam uzatıyorum emek veriyorum işte buuu derken kırılıyor,kesinlikle deniyeceğim :D:D


benim için faydalı bir bilgiyi verdin tşk ederim + repi hak ettin :D:D + 100 rep :):)
 
Geri
Üst