Tüm Editörlerin Dikkatine !

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Tüm Editörlerin Dikkatine !
Sevgili Editörler,

Biz yönetim olarak sizleri ortalama 50 kişinin arasından kendimizce eleme yaparak aldık. Ay sonuna kadar başarılı olana arkadaşlarımızı başka sitelerimizde değerlendirebileceğimiz gibi sitemiz üzerinden de yerlerini perçimlemek istiyoruz.

Şu anda geçtiğimiz gün editör olmalarına karar verilen arkadaşlarımızdan sitemize giriş yapmayan kişiler var. Bu itibarla; Site üzerinden yararlı olamayacağını yada işi yapamayacağını düşünen arkadaşlarımız var ise lütfen bu başlık altından bizlere belirtsinler.

Belki sizin ihtiyacınız yok belkide zamanınız yok bilemiyoruz ama, gerçekten ihtiyacı olan ve yararlı birşeyler yapmak isteyen arkadaşlarımızın önüne geçerek, bizlerede boşuna zaman kaybettirmeyin lütfen.

Konu üzerinde hassasiyetle durarak çalışacak ve çalışmayacak tüm editörlerin, bu konu altından bizlere bildirmelerini rica ediyoruz.


EDİTÖRLÜK ŞARTLARI


Sözkonusu editörlük için sizleri ay sonuna kadar açtığınız kaliteli konular ile ilgili teste tabii tutacağız. Günlük ortalama 10-15 konu açacaksınız. Editörlüğünüz ay sonuna kadar netleştiğinde bu konu sayısını 15 tane günlük şeklinde sabitleyeceğiz.

Sorun ve sıkıntısı olan kişiler lütfen bizimle ileşitime geçsinler.
mail : info@meleklermekani.com



SADMİN
 
Sevgili Rüyam merhaba;

Mesajına yeni cevap yazabiliyorum,öncelikle lütfen kusura bakma.Kızımın mezuniyet töreni için okul komitesinde görevliyim.Doayısıyla tüm günü evde ve pc başında geçirme durumum şu günlerde mümkün görünmüyor.Eğer açılacak konu illaki 15 adet olmalı ise üzülerek affımı isteyeceğim.Ama 8-9 konu (yeni bir editör olarak) şimdilik,ben adapte olana dek yeterli derseniz benim adıma problem olmaz,kaliteli konularla devam ederim.Sadece dün deneme şansım oldu,oldukça keyif aldım.Şu an sadece zaman konusunda problem yaşıyorum.Yönetim olarak kararınızı bildirmenizi rica edeceğim,sevgiler:)
 
internetimde problem oldu.sizden haber bekliyorum.nerden nasıl konu açılacağı hakkında...
 
Tamam arkadaşlarım zaten deneme dönemindesiniz sıkıntı yapmayın sorunlar bitti ise dert etmeyin başlayın görevinize :) Ay sonuna kadar sizleri tek tek denetleyeceğiz merak etmeyin.
 
benim bilgisayarim bozuk oldugu icin, kurallari tam uyamiyorum. tamirden gelir gelmez uyacagim insallah
 
Geri
Üst