Ünlüler arasın da yeni trend pijama modası

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Ünlüler arasın da yeni trend pijama modası
pijama modası, ünlülerin pijamaları, ünlülerin pijama modası, modada son trendler ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Geçtiğimiz günler de sizler ile Aleyna Tilki pijaması konumuzu paylaşmıştım. Meğer kızcağızın bildiği bişeyler varmış oysa ne çok eleştirilmişti üzerin de ki pijamaları ile dışarı çıkması:D:D

Şu an da dünyaca tanınan ünlüler arasın da yepyeni bir moda akımı başladı ki oda pijama modası... Kulağa ilk geldiğin de belki bir garip oldunuz ama moda böyle değil midir ilk önce şaşırtır sonra rüzgarına kaptırır..

Şu an da ünlüler arasın da oldukça trend olan pijama modası bakalım ülkemiz de ne zaman yaygın bir hale gelecek onu şimdilik bilemiyorum ama genelde biz böyle garip modayı geç benimser ve alışırız.

Rahatlığına düşkün olan bayanların çok seveceği bir akım olan pijama modası ile hem günlük hem de gece gezmelerine katılabiliyorsunuz.

Böyle moda mı olur demeyin bir bakarsın ki sizde bu modanın için de kendinizi bulursunuz;) Şimdi moda dünyasının en son trendlerinden biri olan pijama modasına uyum sağlayan ünlüler ve sokak modasından pijama modellerini sizler için paylaşıyoruz.



1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
 
Yahu moda nedir ? Ben böyle modanın taaaa içine . Ne kadar saçma sapan akımlar. Bu rahatlık değil bildiğin gamsızlık saygısızlık. Görüntü olarak hiç hoş değil. Modayı takip etmem . Kişi kendine yakışanı giymelidir. Böyle lüzüumsuz saçma şeylerle anca gündem yaratıyorlar . Modayı takip edenlere baktığımda yaşına başına kişiliğine vücut ölçüleri ile ne kadar uyumsuz olduklarını görüyorum. Yakışmayanı giymek modaysa ben yokum. Bu arada pijama partisine varım ama bu delilerin aramızda olmaması şartı ile :D
 
modada ilk başta bu tür şeyyleri çok yadırgıyoruz hatta asla ben giymem desekte bir bakmışınız söylediğinizi unutup modaya kendinizi kaptırıyorsunuz açıkcası şu an aynı durumdayım pijama modası bana şu an inanılmaz bir garip geliyor ama dediğim gibi yeni olduğu için sanırım önü bağlamalı uzun kimanolarda bu sene çıktığında tuhafıma gitmişti ama geçenlerde zaranın koleksiyonunda gördüm gayette şık duruyordu kadife tasarımlardan oluşuyor malum bu sene kadifenin yılı bana göre bakalım pijama modası bize ne zaman gelip yayılacak
 
Demin markete gidip geldim vallahi pijamalı bir hatun gördüm . Pijaması bu görseldekiler gibi değildi. Çizgi film karekterli pijama giymişti. Açıkçası çok yadırgadım . Bakalım bu akıma rağbet olacakmı . Kadife eşofmanlar olabilir . Kadife eşofmanlar daha şık görünüyor.
 
Geri
Üst