Ünlülerin sonu hüsranla biten estetik faciaları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Ünlülerin sonu hüsranla biten estetik faciaları
Estetik dendiği zaman görünüş olarak güzel olan, kişi de güzellik duygusu uyandıran bir kavramdır. Estetik ameliyatı dendiği zaman da genellikle bu ameliyatı yaptıran kişilerin her ne kadar bayan olduğu düşünülse de erkekler de son yıllar da estetik ameliyatı olmak ve görünüşlerini gençleştirmek adına bıçak altına yatıyorlar.

Estetik ameliyatlar sadece gençleşmek adına değil bunun yanın da eğer kişide doğumsal, kalıtımsal yada sonradan oluşan herhangi bir şekil bozukluğu gibi durumların neticesinde de yapılabiliyor.

Göğüs estetiği olanlar, burun estetiği, kaş kaldırma estetiği, yüz estetiği ve bunun yanın da daha birçok farklı bölgelere estetik ameliyatlar uygulanabilmektedir.

Genellikle medyatik olan ünlüler yaşları ilerledikçe bıçak altına yatmayı uygun bularak görünüşlerini gençleştirmek adına estetik ameliyat oluyorlar. Bunun yanın da yaşının ilerlemesini beklemeden henüz genç yaşında da estetik ameliyat olan ünlülerin de olduğunu biliyoruz.

Ne yazık ki her estetik ameliyatının sonucun da olumlu bir sonuç çıkmayabiliyor. Hele öyle estetikli durumlar varki gördüğünüz de estetiksiz halinin daha güzel olacağını sizde göreceksiniz.

Birazdan sizler için paylaşacağım ünlülerin estetikli hallerinin öncesi ve sonrası resimleri olumsuz bir şekil de sonuçlanan durumlardan oluşuyor... Bu demek oluyor ki eğer estetik ameliyatı yaptırmayı düşünüyorsanız bunu birkez daha düşünmenizi tavsiye edecem;)

Çünkü son pişmanlık inanın fayda etmiyor ve estetik ameliyat sonucun da bambaşka görünüme bürünen ünlülerin estetik maceraları facia ile sonuçlanmış...

$0000063551.JPG
_780x547-7qdgxspt6i.JPG
12-26.JPG
28_1785.JPG
122a9a39-2ad5-e311-a7bb-14feb5cc13c9.JPG
198be4ebd74dd16d.JPG
celebrity_surgeries_that_didnt_end_well_640_22.JPG
jocelyn-wildenstein,2_YaXv4zuE6OB36wCOoXNQ.JPG
meg-ryan,AGhxTWwVlkm_OJTKzYLuuw.JPG
Unlulerin-estetik-facialari_1379044057.JPG
 
Son düzenleme:
Estetik ameliyat yaptıran kadınlar aynı tornadan fırlamış gibi biribirine benziyor.Anlamsız donuk bakışlar, kayık gibi burunlar, fırlamış elmacık yanaklar..Estetik ameliyat yaptıran kadınların özellikleri. Bir noktada estetik yapılabilir. Kişinin psikolojisini bozacak şekilde çirkin bir görünüm varsa. Yukardaki görseller gerçekten dehşete düşürücek cinsten. Telafisi zor estetik ameliyat sonuçları.. Yaradanın yarattığına müdahale etmemek gerekir.
 
Dünde haberlerde bir hemşire vardı Adana'da... Kadın hemşire olduğu halde ne olduğu belli olmayan bir kişiye dudaklarına dolgu malzemesi koydurmuştu sonuç hüsran tabiki dudaklarını kaybedecek. Adam yapmadım diyor sonra kendisi istedi iğne yerlerini bile gösterdi ben yaptım dediği yerden sorumluluk bende değil diyor :D:D


adana hemsire.jpg

Sonuçta bence bu kadın Maykıl Ceksından :D:D daha kötü olmuş öyle değil mi ?
 
Bende dün izledim. Çok yazık olmuş.Oysaki kızımız çok güzel , keskin dudak hatlarına önceden sahipmiş. Dudakta oluşan komplikasyon dikkat edilirse burnuda etkilemiş gibi.. Dudak dolgusu yaptırırken iyi bir hekim araştırması ve tercihi yapılmalı. Kızımıza geçmiş olsun..
 
Şimdi haberler de bende izledim bu bayanı... Dudaklarını kaybetme riski varmış yazık olmuş bu işleri referansı olmayan kişilere ve hijyenik olmayan ortamlara yaptırmamak gerekiyor. Bazen de ne kadar güzel olursa olsun bir bayan da artık bu estetik operasyonları yaptırmak alışkanlık haline gelerek görünüşü ile çok fazla oynuyor ve buda bazen hoş olmayan sonuçlara yol açabiliyor.
 
of of of gerçekten büyük talihsizlik . Allah kimsenin başına vermesin.Bende bir dizi estetik operasyonlardan geçtim ama hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım.Çünkü doktorumu iyi araştırdım . Sadece burnumda ilk ameliyat sonrası düşme olmuştu ikinci ameliyatlada düzelttirdim. Bu durumda ben kaynaklı. Burnumu ameliyat sonrası temizlemeye zorlamamdan ve burun masajını düzenli yapmadığımdan kaynaklandı.Neyseki şu an herhangi bir problemim yok.
 
Dün bende bu kızcağazı haberlerde gördüm. Eh be güzelim ne gerek varmış dudağına işlem yaptırmaya . Zaten güzelmiş dudağın ve yüz hatların. Niyazinin akıbetini yaşıyorsun şimdi. İnşallah doktorlar bir çözüm bulurlar çok üzüldüm.
 
Estetik ameliyat yaptıran sayısı günümüz de çok fazla artık bu işi merdiven altı dediğimiz yerlerde bile yapıyorlar önemli olan gerçekten uzman bir hekime yaptırmak gerekiyor hoş uzmanların bazılarının yaptığı estetik ameliyatlarıda görüyoruz bazıları tamam gerçekten çok olumlu bir sonuç veriyor ama bazıları için aynı şeyi söylemek mümkün değil resmen insan içine çıkacak yüzleri kalmıyor estetik yaptırmadan önce bence bir değil onlarca kez düşünmeli insan illaki sonuç mükemmel olmuyor yani
 
Geri
Üst