Ünlülerin tercih ettiği en yeni saç modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Ünlülerin tercih ettiği en yeni saç modelleri
saç modelleri, ünlülerin saç modelleri, ünlülerin kahkül modelleri, kısa saç modelleri, en yeni saç modelleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.


Son zamanlar da ünlüler arasın da özellikle kısa saç modelleri ile birlikte bunun yanın da kahkül modelleri çok fazla tercih ediliyor. Uzun zamandır uzun saç modelleri ile gördüğümüz birçok ünlü isim saçlarını çok kısa kestirerek hayranlarından tepki aldığı kadar olumlu yorumlar da almaya devam ediyor.

Uzun saçlı ünlülerin de tercih ettiği diğer bir saç modeli ise kahkül modelleri oluyor. Özellikle uzun bir zamandır kullandığı kahkül modeli ile büyük beğeni alan yerli ünlülerimizden Aslı Enver'den sonra son zamanlar da şu sıralar oynadığı Azize isimli dizi de izlediğimiz Hande Erçel de kahkül kestirerek dış görünüşün de büyük fark yarattı.


İster ünlü ister ünsüz olsun her bayan saç rengi ve modeli ile kendisi ile ilgili arada değişiklik yapmak ister... Eğer bu bayan ünlü ise bu değişikliği sürekli yaparak hayranlarının karşısına farklı görünümler ile çıkmak ve kendisini yenilemek zorundadır.

Bayanların birçoğu ünlülerin saç rengi ve modelini gittikleri kuaförlerin de kendisine uygulatmaktadır.

Uzun bir süredir uzun saçlı görmeye alıştığımız Birce Akalay ve Berguzer Korel de yakın bir zaman da saçlarını çok kısa kestiren ünlülerin arasın da yer alıyor.

Birce Akalay hayranlarından olumsuz tepkiler almakla birlikte içlerin de kestirdiği kısa saç modelini beğenenlerin de olduğunu biliyoruz. Buda nerden kaynaklanıyor derseniz; Hayranı olduğumuz kişileri uzun süre görmeye alıştığımız tarzdan farklı bir şekil de gördüğümüz de ilk başta ister istemez bir tepki oluşabiliyor ve buna da alışması bazen uzun süre devam edebiliyor.

Araların da dünyaca ünlü kişilerin ve yerli ünlülerimiz de bulunduğu bazı ünlülerin en yeni saç modellerini sizler için paylaşıyoruz.

Siz de kendi imajınız için yakın bir zaman da değişiklik düşünüyorsanız ünlülerin saç rengi ve modellerinden fikir edinebilirsiniz.

aslı enver kahkül modeli.JPG
berguzer korel sac modeli.JPG
hande ercel sac modeli.JPG
modern saç modelleri.JPG
ünlülerin saçları.JPG
yeni saç modelleri.JPG
 
Geri
Üst