unutamadım

aynı durum bende de var 2,5 sene önce birisiyle tanıştım 1 ay peşimde koştu 2 kez görüştük herşey güzel giderken ben kalktım internetten başka msn açtım ve onu denedim benim olduğumu anladı ve birşey demeden çıktı hayatımdan çok aradım hediyeler yolladım ama gönlünü alamadım sen beni denemeseydin ben sana evlenme teklifi edecektim dedi. bu daha da çok koydu bana tabii. hiçbir zaman kötü söz söylemedi arama beni yeter artık demedi,en son 6 ay aramadım onu,6 ay sonra bir kız arkadaşımla günübirlik çıktığını öğrendim(biraz çapkındır kendisi)msj attım arkadaşımla çıkıyormuşsun diye bende senin arkadaşlarından biriyle birlikte olcam dedim hyr dedi ben öyle bir kadını tanımıyorum kim ne dediyse yalan söylemiş,o zaman dedim kız arkadasımla birlikte gelcem o zaman anlarız tanıyıp tanımadıgını sende bir arkadasını getir tanıstır benimle dedim tamam gelin dedi tanımıyorsam o zaman ne yapcaksın falan dedi,sonra vazgeçti arkadaşını getirme bende getirmicem dedi sen iffetli kızsındır yapmazsın ne de olsa aşkım oldun dedi ne sana ne bana yakışmaz dedi. neyse görüştük gayet iyi elimi falan tutuyor şakalaşıyoruz bundan sonra akıllı ol hep hayatımda kal dedi,sevgilimsin artık dedi 2,5 senede benim onu aradıgımı ne söyledigimi ilk nerde ve ne zaman buluştugumuza varana kadar söyledi hiçbirini unutmamış,sana çok kızgındım dedi vs. hersey gayet güzeldi ama birkaç gün hiç aramadı ben aradıgımda da gayet iyi konusuyordu en son msj attım sevgilimiyiz degilmiyiz bilmek istiyorum diye o da msj atmış lütfen beni bir daha arama sevgili degiliz arkadaş kalalım diye. ne yapmak istiyor anlayamadım madem istemiyordu neden görüştü benimle kafamda bir sürü soru işaretleri oluştu.
 
size ne diyebilirimki ask iste bu unutmak cok zor kendını baska seylere ver kafanı dagıt arkadasım:(
 
canımmm unutmak istemediğin için unutamıyosun seni aldatan birinin nesini merak edyosun önce kafanda bitir ve onu takip etmeyi bırak o seni haketmedi aldattı ve sen onu unutmalısın yazık o 6 yılına bence sana tavsiym önce aklında sonra yüreğinde bitir bitiyo unutuluyo önemeli olan istemekte
 
seven unutmaz.. ama faceye suraya buraya girip tekip edikce dahada aci cekeceksin birak bunlari..ÜZÜLDÜM AMA ADINA COK ZORDUR .bide kendine baski yapma unutacam diye öyle yaptikca dahda baglanirsin zamana birak insallah gececekdir..ama gercekden sevmissin canim keske öyle olmasaydi ...(aldatmasaydi)
 
Ay kız sen sevgilini aldattı diye af etmemişsin bence güzelde etmişsin bırakmakla bir defa aldadat yine aldatır kız ben sözlümden ayrıldım 2 ay önce beni aldatı diye bir başka kızla yakaladım uygunsuz bir şekilde anında bitti bütün duygular gidiyor zaten kendiliğinden .
İnan değmiyor başka birşey değil aldatma bu bencede kafanda önce bitir herşey beyinde başlar beyinde biter yeterki saplantı olmasın eğer öyleyse canım bence sen bir psikiyatriste git,çok faydası olacaktır sana.
 
Gerçekten seversen unutmak zor olabilir ama imkansız değildir. Zaman en iyi ilaçtır. O olmazsa ölürüm dediğinizle bir gün yollrınız ayrıldığın da fark ediyorsunuzki mis gibi yaşıyorsunuz.Ve mutlaka o kişinin yeri doluyor. Sizin ki biraz saplantı haline gelmiş. İnşallah unutmuşsunuzdur.
 
Geri
Üst