Ütüleme Yöntemiyle Lazer Epilasyon

AyseOda

Yeni Üye
Üye
Ütüleme Yöntemiyle Lazer Epilasyon
Merhaba Melekler;
Lazer epilasyon üzerine yaptığın uzun araştırmalar sonrasında Florya da bulduğum bir polikliniğin çok özel hizmetler ve kampanyalı uygulamar verdiğpini öğrendim. Web sitesinden aldığım bilgiyi sizlerle de paylaşmak istedim.

Yeni sezon için yapmış olduğu kampanya detayları sitelerinde de mevcut.

Ütüleme Yöntemiyle lazer epilasyon ile kaliteli v.e farklı bir hizmet sunmaktalar.

Kampanya deteylarını ve tüm uygulamalarını görmek için florya dr. nuran polikliniği ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Uygulama Alanları;
  • Kalıcı epilasyon
  • Vaskular lezyon tedavisi
  • Varis tedavisi
  • Siğil solar lentigo tedavisi
  • Fotorerejuvenasyon (ışıkla gençleşme)

Polikliniğimizde uzman doktorumuz gözetiminde, cilt tipinize ve kıl tipinize en uygun lazer cihazları kullanılarak en konforlu ve en etkili şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Tüm lazer uygulamalarımız; en son teknolojiye sahip ND-Yag Lazer+IPL (İğneli Epilasyon) ve Soprano XL Diyot Lazer (Ütüleme Lazer Epilasyon, Acısız Lazer Epilasyon) cihazları kullanılarak doktor kontrolünde yapılmaktadır. Kullanılan tüm lazer cihazlarımızın CE belgeleri ve FDA sertifikaları mevcuttur.
Lazer Epilasyon
İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolu lazer epilasyon’dur. Lazer epilasyonda kullanılan lazer ışığının dalga boyu melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir. Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon ile lazer ısısı cilde zarar vermeden doğrudan kıl kökünü yok eden ısıya dönüşür.
Lazer, kabaca tek dalga boyunda yoğunlaştırılmış ışık demektir. Belirli dalga boylarındaki lazer ışınları koyu renkli maddeler tarafından tutulmak suretiyle enerjilerini bu maddelere aktararak ısı enerjisine dönüşürler. Bu özellikten yararlanarak lazer ışığı tıpta 40 yıldır çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Lazer epilasyonda prensip, kıl folikülünde yerleşmiş bulunan melanin adı verilen renk maddesinin lazer ışığı tarafından tutularak ısıya dönüşmesini sağlamak daha sonra da ortaya çıkan bu ısı enerjisi ile kıl folikülünü tahrip etmektir. (Bu esnada ortaya çıkan ısı kıl kökü hücresini tahrip eder. Tüylerdeki melanin cilttekine göre daha yoğundur. Bu da cildin zarar görmesini önler.)

Lazer Epilasyonun Avantajları

- Hastaların çoğunda kalıcı veya uzun dönemli epilasyon sağlar - Tekniğine uygun yapılırsa güvenilir bir yöntemdir - Bacak, sırt gibi geniş alanlarda uygulama olanağı sağlar - Göreceli olarak daha az ağrılı bir yöntemdir, hastaların çoğu tedaviye rahatlıkla uyum sağlar -Tekrar büyüme olsa bile oluşacak tüyler zayıf açık renkli kozmetik önemi zayıf tüyler şeklindedir - Hızlı bir yöntemdir 4-5 saatte vucuttaki tüm tüyler temizlenebilir - Cilt üzerine toksik yada allerjik bir yan etkisi yoktur,cildi tahriş etmez, kalıcı yara izi bırakmaz ,kanserojen olduğunu gösteren herhangi bir kanıt yoktur . - Batık kılların ve kıl dönmelerinin en önemli tedavi yöntemidir. - Cilt enfeksiyonu ve bulaşıcı hastalık riski yoktur.

LAZERDE KILCAL DAMAR TEDAVİSİ

Varis, toplar damarların genetik olarak vücuttaki kası kalbe yeterince etkili bir şekilde götürememesi sonucu, yerçekimi etkisiyle kanın özellikle bacak damarlarındaki göllenmesine ve zamanla bu damarların belirginleşmesine denir. Kadınlarda daha sık rastlanır.Çok ince morumsu kılcal damarların belirginleşmesi ise telanjektazi olarak adlandırılır. Sıcak hormonları etkiler, güneş, kortizon kullanımı gibi durumlarda artış gösterir .
Geniş ve büyük varislerde, erken evrelerde varis çorapları giymek, sıcağa ve ayakları sarkıtmamaya özen göstermek ve bol yürüyüş yapmak uygun olur. Geç dönemde bir kalp damar cerrahinin müdahalesi gerekebilir.
İnce kılcal damarlar için bu önlemler dışında lazer uygulaması kesin ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Damarların çapına göre yapılacak uygulamalar ile kalıcı çözüm sağlanmaktadır.
LAZERLE GENÇLEŞTİRİCİ UYGULAMALAR

Kırışıklıkların azaltılmasına yönelik olarak peeling ,mezoestetik gibi uygulamaların yanı sıra lazer uygulamalarıyla da kırışıklıklar birkaç seansta %50-70 oranında azaltılmaktadır.
Doğuştan veya sonradan oluşan cilt yüzeyindeki kılcal damar genişlemeleri ve bacak damarlarındaki genişlemeler (varis) genellikle bireylerin %65`inde görülmektedir. Problemin çeşidine ve büyüklüğüne göre Nd- Yag, IPL ve diyot lazer teknolojileri damar tedavilerinde kullanılmaktadır. 3-6 hafta aralıklarla yapılan tedavi seanslarıyla cilt yüzeyinde gözlemlenen estetik olmayan görüntüler hızlı ve sağlıklı bir şekilde ortadan kalkmaktadır.
Akne problemlerinize son vermek adına, kimyasal peeling uygulamalarıyla birlikte lazer uygulamaları da yapılmaktadır.

ND-Yag Lazer+IPL

Dalga boyu en uzun olan epilasyon lazeridir. Lazer hem doğrudan kıl köküne etki etmekte ve hem de kılın çevresinde bulunan perifollüküler damar ağını hedef alarak kıl kökünün beslenmesini engellemektedir. Böylece her türlü kıl ve cilt tipine her mevsimde etkili olabilmektedir. Cihazının yüksek soğutucu sistemi sayesinde konforlu bir lazer uygulaması sağlanmaktadır. IPL yoğun ışık atış prensibi ile çalışır. Daha çok açık tenli kişilerde ve açık renkli, ince tüylerde etkili sonuç sağlar.
Diyot Lazer (Soprano XL)

ÜTÜLEME TEKNOLOJİSİYLElazeruygulaması olarak da anılmaktadır. Merkezimizde diyot lazer uygulaması Soprano XL cihazıyla yapılmaktadır.. Ütüleme Teknolojisiyle Diyot Lazer Uygulaması bilinen en etkili ve en konforlu lazer uygulamasıdır; acı hissi vermez, yanık riski oluşturmaz, her cilt tipine uygundur, kısa sürede kesin çözümler sunar, dört mevsim uygulanabilir. Polikliniğimizde Soprana XL Diod Lazer cihazı tercih edilmektedir.
Soprano XL Diod Lazer Epilasyon cihazı son teknoloji ile geliştirilmiş en modern lazer epilasyon cihazıdır. 810 nm dalga boyunda çalışan bir diode lazer epilasyon cihazı özelliği taşımaktadır. Ayrıca, diğer diode lazer cihazlarını yenilikleri ve avantajları ile sollayacak bir lazer epilasyon cihazıdır.
Soprano XL lazer epilasyon cihazı icadından kısa bir süre sonra FDA belgesini almış ve en çok tercih edilen diode lazer epilasyon cihazı ünvanını elinde bulundurmaktadır. Soprano XL Diode ile yapılan lazer epilasyon uygulamasıyla istenmeyen tüylerinizden kurtulurken aynı zamanda cildinizde daha sıkı ve yeni bir hal alacak.
Soprano XL Diode Lazer Epilasyon cihazını diğer lazer epilasyon cihazlarından ayıran özellikler ve avantajlar; Soprano XL Diode Lazer Epilasyon Cihazı;
  • 600 watt gücündedir
  • Lazer epilasyon cihazları içinde safir kaynaklı DualChill başlığı ile lazer epilasyonu uygulama sırasında aktif soğutma yaparak cildi en az tahriş eden, ilk lazer ışını atımını ile ikinci lazer atımı arasındaki süre en az olan ve yaklaşık 1 saniyede 10 seri atış ile ağrı ve acıyı size hissettirmeden masaj yapıyormuş hissi veren bir lazer epilasyon cihazıdır.
  • Ütüleme(in-motion) özelliği ile ağrıyı, acıyı ve yanmayı kesinlikle hissettirmez. Diğer lazer epilasyon cihazlarından ayıran en büyük özelliği budur. Lazer Epilasyonda Son Noktadır.
  • En hızlı çalışan ve en acısız çalışan lazer epilasyon cihazıdır. Bu özelliği ile de lazer epilasyon seanslarını azaltmakta daha az seanslarla daha kesin sonuçlara ulaştırmaktadır.
  • Açık, koyu ten rengi, açık, koyu uzun kısa kıl ayrımı yapmadan her türlü cilt ve kıl yapısında başarılıdır. Hafızasında 6 farklı cilt tipi vardır. Cildinize özel bir program seçilerek o programla lazer epilasyon yapılır. Böylelikle lazer epilasyonda başarıyı arttırır.
Kısacası; Soprano XL Diode Lazer Epilasyon cihazı programlanabilmesi, ten ayrımı kıl ayrımı yapmaması, aktif soğutması ile masaj yapabilmesi, ağrıyı, acıyı hissettirmemesi, seans sürelerini ve sayılarını kısaltması ile lazer epilasyon için mükemmel bir cihazdır

Kaynak: http://www.drnuran-estetik.com/lazer-epilasyon
 
Selam. İstenmeyen tüylerimden kurtulmak için bir çok epilasyon uygulamasını denedim ama ince beyaz tüyleri epilasyon görmediği için tamamen istenilen sonuç alınamıyor. Geçen gün eczacımın önerisi ile Bıoder Bıo Epilation yüz serumu aldım ve kullanıyorum. Tüylerin geç çıkmasına bayağı etki etti. zamanla azalmasını ve çıkmamasını sağlıyormuş. Gelişmeleri paylaşırım
 
Geri
Üst