Vajinal akıntı hamilelik belirtisimi?

Rahimde yara , kist , miyom, polip enfeksiyon ilişki sırasında ağrıya neden olabilir. Aynı zamanda azla uyarılmadan birliktelik olursa ( vajinal kuruluk ) buda ağrıya neden olur. İlişki sırasında tekrar ağrı yaşarsanız bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olun.
 
Ayın 23.de ilişkiye girdim ve adetim 4 gün gecikme var ? İlişkiye girdim günle adet olmamım arasında bir hafta vardı.. hamile olma gibi olasılık var mı?
 
Kullanılan ilaçlar, gebelik bir çok koşul gecikmeye neden olabilir.Daha önce belirttiğim gibi bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmezse test yapın.
 
Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değil. Test sonucunuzda gebe olmadığınızın ispatı. Bir çok koşul gecikmeye neden olabilir . Gecikmenin nedeni ancak hormon tetkitleri ve muayene ile anlaşılabilir. Bir kaç gün içinde mensiniz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına görünün
 
Merhabalar ... ayın 23 ünde bir ilişkim oldu.. 30 undan hasta olmam gerekliydi bugun ayın 7 si ve halen hasta olmadım.. 8 gün gecti.. dikloron iğnesi kullansım 1 hafta ve kortizon iğnesi oldum.. birkac kez test yaptım ve negatif cıktı.. hamile olma durum ?? Hamile değilsem neden hasta olmadım?? Hamile belirtşsi yok kafın doğumcu ya gitmem gerekli mi ?
 
Adet gecikmesinin bir çok nedeni vardır. Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir.Altta yatan nedeni belirlemek için hormon tetkitleri ve muayene gereklidir. En kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına görünmenizd fayda vardır..
 
Geri
Üst