Vajinal akıntı hamilelik belirtisimi?

Cevap deglde daha cok soru olcak benmkisi eylulun 30da adet oldm en son ve son 3 gundur mide bulantm ara ara sirt agrisi ve bugun iliskiye girdim su gibi gelen bi akinti vardi ve iliski boyunca hic durmadi sizce ne olabilir bu
 
bugün adetimin 16. günü kasıklarım ağrıyor akıntımda çok fazla var gögüslerimde sızlıyor acaba hamilemiyim
 
Verdiğiniz bilgilere göre yumurtlama dönemine girmişsiniz. Bu günlerde birlikteliğe özen göstererek gebe kalmayı sağlayabilirsiniz. Hamile olup olmadığınızı beklenen döneminizde gecikme olursa test yaparak öğrenebilirsiniz.
 
slm yeni evliyim adetime 17 gün var kasıklarım çok ağrıyor akıntımda yoğun bel ağrımda olmakta acaba hamilemiyim
 
Merhaba, adet döneminize 17 gün kala gebelik belirtisi olmaz. Muhtemelen yumurtlamanız gerçeklemiş .Yumurtlama hamile kalmaya elverişli gündür. Bu günlerde birlikteliğe özen göstererek gebelik elde edebilirsiniz. Adetiniz de gecikme olursa gebelik testi yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
adetime 11 gün var vajinamda kaşıntı akıntı var akıntım yeşil ilişkide akıntım köpüklü oluyor hamilelik olabilirmi
 
Adet dönemine 11 gün kala gebe olup olmadığınız anlaşılmaz. Verdiğiniz bilgilere göre septomlarınız enfeksiyon bulgusu taşıyor en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olun..
 
adetime 9 gün var akıntım çok fazla ve sarı balık gibi kokuyor hamilelik olabilirmi ilişkiye prezervatifle girmiştim bu arada
 
Geri
Üst