Vatan Şaşmaz Kimdir Nereli kaç yaşında biyografi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Vatan Şaşmaz Kimdir Nereli kaç yaşında biyografi
vatan şaşmaz kimdir, vatan şaşmaz biyografi, vatan şaşmaz öldü, vatan şaşmaz haberleri, vatan şaşmazın hayatı, vatan şaşmaz kaç yaşında ile ilgili bilgileri bu konumuz da bulabilirsiniz.

Ekranların sevilen dizisi çocuklar duymasın da Engin karakterini canlandıran ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ne yazık ki hayatını kaybetti.

1074 doğumlu olan Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker tarafından bir otel odasın da sırtından dört kurşunla vurularak öldürüldü.

Kendisini vuran kişi Filiz Aker ise Vatan Şaşmaz'ı vurduktan sonra aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti.

Vatan Şaşmaz'ın ailesi ve sevenleri bu haberi duyunca yasa boğuldu. Ani ölüm haberi tüm sevenlerini şoke ederken genç yaşta hayatını kaybeden güleryüzlü ve yakışıklı oyuncu Vatan Şaşmaz'ın eşinin de dört aylık hamile olduğu açıklandı...

Vatan Şaşmaz hakkın da geniş biyografi bilgilerini merak edenler için sizlere kendisinin hayatından bilgileri paylaşıyor merhum Vatan Şaşmaz'ın kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

56fd102dc03c0e31305287e6.JPG


1974 senesinde dünyaya gelen Vatan Şaşmaz aslen Çanakkalelidir.

Vatan Şaşmaz Çapa Ortaokulu, Şehremini Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisine Engin karakteri ile oyunculuk hayatına adım atan Vatan Şaşmaz Magazin Gazetecileri Derneği tarafından en iyi erkek sunucu seçilmiştir.

vatan-sasmaz-quality-gecesi1.JPG


Bir çok programın sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz oyunculuk kariyerindede yine bir çok dizide rol almış son olarak yazarlığa adım atmış ve Öteki Yüzüm Gri isimli bir kitap yazmıştır.

Günümüzde birçok TV kanalındaki programlarda ve çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz, bir süre boyunca TRT Spor’da yayınlanan Taraftar Yarışıyor adlı programı sunmuştur.

Öte yandan bir süre boyunca da TVem kanalında yayınlanan Vatan Mutfağı adlı yemek programını sunmuştur.

Vatan Şaşmaz’ın rol aldığı projeler

2006 senesinde Aynı Çatı Altında
2005 senesinde Belalı Baldız : Konuk Oyuncu
2005 senesinde Çılgın Yuva : Ati karakterini oynamıştır
2004 senesinde Avrupa Yakası : Konuk Oyuncu
2002 senesinde Çocuklar Duymasın : Engin karakterini oynamıştır




14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere'de konsoloslukta Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 Ocak 2014 tarihinde anlaşmalı boşanma kararıyla 2,5 yıl süren evliliğinden tek celsede boşandı.

Ardından 13 Eylül 2015 tarihinde Vatan Şaşmaz, bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlendi.

5615813df018fb6340d65276.JPG
 
dün akşam çocuklar duymasın dizisini izliyordum tamda vatan şaşmazın rol aldığı engin karakteri o anda oynuyordu eşim söyledi internetten görmüş yok canım dedim yalan haberdir inanamadım ama sonra bende bakıp incelediğimde olayın gerçek olduğunu gördüm halen şoktayım ölüm ne kadar kolay ve ani bir hale geldi yazık oldu çok gençti üstelik baba olacaktı karısı hamileymiş allah günahlarını affetsin
 
bende şok oldum yaa platonik saplantılı bir aşıkmış anlaşılan kadın vatan şaşmaz da otele ailem var peşimi bırak demek için gitmiş ne bilsin adam ölüme gidiyor.. Otele geldiği son görüntülerini izledim bugün bayağı kendinden emin görünüyordu ama işte ölüme gitmiş ne yazık ki
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst