Yanımda Olan Herkese Teşekkür Ederim :)

GREY

Daimi Üye
Üye
Yanımda Olan Herkese Teşekkür Ederim :)
Merhaba Melek'lerim bildiğiniz üzere bir süredir bacağım kırıktı ve doktora gittiğimde liflerin de zedelenmiş olduğu teşhisi konumuştu. Şu sıralar doktor ve ev arasında mekik dokudum diyebilirim.

Başınızı çok ağrıttım özellikle birkaç kişinin. Her şey yolunda diyemeyeceğim ama buna da şükür. Bazı zamanlar yoruluğum oldu çok yorulduğum, yürüyememenin ne demek olduğunu tam anlamıyla anladım ama bu Allah'tan geçiciydi.

Gelgelelim asıl konuya :)
Bugün yine doktor kontrolüm vardı, bugün öğleden sonra bütün gün hastanedeydim ne olacak nasıl geçecek diye endişem vardı çünkü yaklaşık 2 - 2.5 aydır bacağımın kırık olmasından dolayı yürüyemiyordum.

Heyecan korku harmanlanmış bir şekilde girdik doktorun odasına ve beni az da olsa sevindiren haberi doktorum verdi. Bugün fizik tedavilerim başladı, henüz tam denge sağlayamasam da yavaş yavaş yürümeye başladım.

Yürüme esnasında hissettiğim acıyı, ağrıyı tarif edebilmem imkansız, hala bile biraz sızlamalar mevcut. Ama attığım ilk adımlar ve yürümem her şeye değerdi.

Şimdilik birkaç adım ama birkaç hafta sonra tamamen yürümeye başlıyorum inşallah.

Yanımda olan Cemoş, Rüyam, Asimelek, Pasika, Belen, Titan, Melo, Çitos, Tuqce_, daha sayamadığım bütün melek'lere çok ama çok teşekkür ederim :)

İyi ki varsınız :) :kiss:
 
Ne güzel bir haber bu Grey'im :) Dilerim ki, uzun süre yürüyemiyenlerde, senin bu yaşadığın mutluluğu yaşar ve yine dilerim ki, doktorundan güzel haber bekleyen herkes, sen gibi doktor muayene sonrasında sevinir :)

Rabbim sağlık derdi vermesin, sana ve hiç bir kuluna inşallah...

Maşallah Grey'im, tıpış tıpış yürü, mutlu mutlu büyü inş:kiss:
 
Grey aşkım bebem:kiss:Canım benim tedavinin iyi gitmesine çok sevindim.Rabbim sana acilen şifa versin.Kendine dikkat et azminle Allahın izniyle en kısa zmanda sağlığına kavuşacaksın.Bu arada ben sana teşekkür ederim incelik gösterip adımı yazmışssın ben sana sadece dua ettim ne yaptım ki..Tekrar dan geçmişler olsun canım bir daha bacağını kırarsan kesinlikle seni yerim bak:kiss: :kiss:
 
Son düzenleme:
Grey ,bu çok güzel bir haber :D

Allah hiçbir organımızın eksikliğini göstermesin,hepsinin değeri ayrı.Ve sen ve senin gibi rahatsızlık yaşayan tüm hastalara acil şifalar versin..:D

Ablaların -hatta ben teyzen- olaraktan her zaman yanındayız,bir an önce iyileş inşaallah :ehi:
 
Geri
Üst