Yasemin çayı zayıflatır mı yasemin çayı ile zayıflayanlar

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Yasemin çayı zayıflatır mı yasemin çayı ile zayıflayanlar
Yasemin çayı zayıflatır mı yasemin çayı ile zayıflayanlar yasemin çayı ve zayıflama ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

YASEMİN ÇAYI FAYDALARI NELERDİR?


Konumuz yasemin çayının zayıflatması ile ilgili fakat sizler için yasemin çayının bilinmeyen başka faydalarından da bahsetmek istiyorum. Doğa bize sınırsız sayıda güzel nimetler sunmuş. Bunlardan biri de yasemin çiçeği. Yasemin çiçeğinin çayı yapılarak birçok şeye faydası olduğundan sıkça kullanılan bir bitki. Özellikle stresli yaşam koşullarından depresyon dolu hayatın yorgunluğunuzu atmak için yasemin çayı birebir. Özellikle yasemin çiçeği kokusuna bayılırım ben. Çayı da dediğim gibi sayısız faydası var. Yasemin çayının hafif tatlı ve hoş aromatik bir tadı vardır. Aynı zamanda yasemin çayının antioksidan barındırdığı için de oldukça sağlığa faydaları bulunmakta. Yasemin çayı aynı zamanda kalp sağlığını koruması bağışıklığı güçlendirmesi sebebiyle de oldukça popüler bir bitkidir.

yasemin cayi ile zayiflama.jpg


YASEMİN ÇAYI ZAYIFLATIR MI?

Yasemin çayının zayıflatıcı etkisi de olduğu için sizlerle paylaşmak istedim. Zayıflamak isteyip zayıflayamayanlar yasemin çayını deneyebilirler. Hem bağışıklığı güçlendiriyor hem sağlığa faydası olduğundan sağlıkla zayıflayabilirsiniz. Yasemin çayı ile hem sağlıkla zayıflarken dolaylı olarak cildinize de oldukça faydaları bulunmakta. Cildinizi sağlıklı ve canlı genç gösterecektir. Kan dolaşımını düzenlerken aynı zamanda kan şekerini de düzenler. Yani kısacası sağlıkla dinç bir şekilde zayıflarsınız. Yasemin çayı zayıflamaya elbette yardımcı olur metabolizma hızlandırıcı ve hızlı yağ vermeye yardımcı olur. Özellikle yasemin çayı ara öğünlerde içtiğinizde açlık hissini en aza indiriyor. Yasemin çayı idrar söktürücü ve vücudunuzdaki toksinleri atmada yardımcıdır. Yemeklerden sonra hazımsızlık şikayeti varsa yasemin çayı ile bunu giderebilirsiniz. Yasemin çayının zayıflatıcı etkisi aynı zamanda sağlıklı bir şekilde zayıflamanıza da yardımcı olacaktır. Yasemin çiçeği faydalarını bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

yasemin cayi ile zayiflamak.jpg


YASEMİN ÇAYI İLE ZAYIFLAYANLAR

Yasemin çayının zayıflatıcı etkisinden nasibini alan çok yorumlar görüyorum. Güzel yorumlarla birlikte yasemin çayı ile zayıflama nasıl mümkün diye de çok soruluyor. Yasemin çayının onca faydası olduğu kadar uygun şekilde ve uygun dozda kullanılması önemli nokta. Her şeyin fazlası zarar biliyorsunuz ki. Önemli bir püf noktası da bu bitkisel çayların kaynatılmaması gerektiği. Sadece demlenip tüketilmesi gerekiyor. 1 su bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı yasemin çiçeği konur ve 3-4 dakika demlenmesi beklenir. Günde bir bardak içilmesinin hiç bir sakıncası yok. Zayıflatan etkisi yanında yukarıda yazdığımız şekilde güzel etkileri bulunuyor.
 
Yasemin kokusuna bayılırm balkonumda çiçeği var. Oda spreylerimde bulabilirsem genelde yasemin kokulu olur. Bu çayın kilo vermeye yardımcı olduğunu bilmiyordum ben genelde gergin olduğum zaman tüketiyorum sakinleştiriyor iyi geliyor. Uykusuzluğu da gideriyor
 
Yasemin kokusuna bayılırm balkonumda çiçeği var. Oda spreylerimde bulabilirsem genelde yasemin kokulu olur. Bu çayın kilo vermeye yardımcı olduğunu bilmiyordum ben genelde gergin olduğum zaman tüketiyorum sakinleştiriyor iyi geliyor. Uykusuzluğu da gideriyor
ben de koku olarak çok severim yasemini çayını da tüketmeliyiz demek ki :)
 
Geri
Üst