Yaşım Çok İlerledi Ama Ben Anne Olmak İstiyorum İdeal Yaş Nedir Diyenler Buraya

hatiss

Yeni Üye
Üye
Yaşım Çok İlerledi Ama Ben Anne Olmak İstiyorum İdeal Yaş Nedir Diyenler Buraya
ileri anne yaşı,ileri anne yaşı ve gebelik,


Sevgili melekler bazen yaşımız ilerlemesine rağmen anne olmak o duyguyu yaşamak isteriz.Çünkü bazen ilerleyen yaşlarda evlenen evlenmekte geç kalmış bir çok arkadaşımız var.Ve merak edebilir siniz anne olmak istiyorum yaşım bunun için ideal mi ben anne olabilir miyim diyebilirsiniz.Şimdi konumuzda buna yer verelim..Unutmayalım ki anne olmak her yaşta güzeldir ve herkesin hakkıdır..

anne_sutu-235.jpg




Hamile kalmak için ideal yaşlar 18 ve 33 yaş arasıdır.Ancak tabiki her kadının yaşlanma süreci farklı bir şekilde işlemektedir.
Bazı kişilerin vücutları daha erken yaşlarda
belki kronik hastalıklarla yada sistemik hastalıklarla yıpranabiliyor.

Bazı insanlar için ise şunu söyleyebiliriz daha ileri yaşlara kadar daha sağlıklı bir yaşam sürdürebiliyorlar.

Genel olarak toplumda yapılan araştırmalara bakıcak olursak 25-30 yaşlarından sonra gebe kalma oranları yavaş yavaş düşmeye başlıyor.

35-37 yaşından sonra bu düşüş daha da hızlı olabiliyor.yani normal koşullar altında 1 yıl içerisinde kadınların yüzde 85 i 90 ı gebe kalabilirken 24 ila 30 yaşalarına kadar 33-35
yaşlarından bu hızla düşüp yaklaşık 40 yaşlarında yüzde 50 ye kadar düşüyor dolayısıyla ileri yaş olarak ifade edebileceğimiz gebe kalmak için ideal yaş olarak 35 yaş gruplarıdır diyebiliriz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst