Yatak odalarınızı canlandıracak fikirler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yatak odalarınızı canlandıracak fikirler
Yatak odası dekorasyonlarınız önemlidir. Bu alanı canlı tutabilecek aklınıza gelebilecek pek çok fikir vardır. Bazen uygulayayım dersiniz; ama bir türlü fırsat yaratamazsınız. Sizlere dekor değiştirirken aklınızda bulunabilecek yatak odası dekor değişimleri fikirlerim ile faydalı olmaya çalışacağım. Şimdiye kadar hep klasik yatak odası fikirlerinden esinlenerek dekorasyonlarınızda değişime yer vermediyseniz artık tam zamanı. Bu konuda resimlerim ile bu resimlerimde size aktaracağım basit değişikliklerle kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz alanlara kavuşabilmenizi ümit ediyorum. Haydi başlayalım.

401-8-yatak-basinizi-pencerenin-altina-denk-gelecek-sekilde-yerlestirin.jpg


Yatak odasında öncelikle iyi hissettirici ayrıntılar yer almalıdır. Mesela güzel bir tablo ya da manzarayı çağrıştıran üst resime bayılmamı sağlayan yatak başlığı üstüne bir bakın. Sizce de çok güzel görünmüyor mu? Açıkçası ben bu görünüme bayıldım. Ahşap yatak ile sıcak görünüm yakalansa da yeterli olmadı diyorsanız pencerelerin güneş durumunu da sabah kendinizi iyi hissedeceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Yatak yerini ona göre belirleyin ve sabah uykunuzdan güzelliğinize güzellik katacak güneş ile uyanın.

2828-1--sira-disi-bir-dekorasyon-icin-farkli-urunleri-baslik-olarak-kullanmayi-deneyebilirsiniz-.jpg


İlginç düşüncelere yer verecekseniz biraz orijinal olun. Yaratıcı görünüm dekoratif ünitelerden faydalanabilirsiniz. Misal yatak başlığı ne kadar değişik değil mi üst resimde. Bence öyle. Farklılık odaya ilk girişinizde bence bu ünite ile kendini gösterebilecek. Sarının sıcak renkler arasında yer alıyor oluş uda odada iyi hissetmenizi sağlayabilecek en önemli etmenlerden. Haydi sizde güzel bir yatak başlığı seçin.

2875-yuvarlak-yatak-ile-yatak-odasi-dekorasyonunuzun-birlikteligi.jpg


Yatak modeli değiştirme tercihinde de bulunabilirsiniz. Yuvarlak yatak modeli ile uyku keyiflerinizi doyumsuz kılma fırsatınız var. Rahat ve keyifli bir uykunun size sunacağı sabah motivesinin değerini hiçbir yerde hissedemezsiniz emin olabilirsiniz.

7011--5--sanatla-ilgilen-odanda-bir-dekor-olustur.jpg


Üst resimde son derece şık bir masa ve sandalye mevcut. Eğer çalışma amacı ile kullanmayacaksanız bu masa harika. Ama çalışmalarınızı burada yapacaksanız partnerinize biraz can sıkıntısı verebilirsiniz. Bu nedenle önermem. Bir kişi dinlenirken diğerinin işi ile meşgul olması çok da mantıklı değil. Özellikle de aynı ortamda. Sizce?

7333-formlarla-dinamizm-katmak.jpg


Dar olsa bile aydınlık ve modern bir görünüm istiyorsanız son resim ile karşınızdayım. Alandan son derece kaliteli bir şekilde yararlanılarak elde edilen dekoratiflik bence paha biçilemez. Demek ki ne diyoruz dar alanımız olsa bile dekorasyonumuz anlamlı olabilir.
 
Geri
Üst