Yatak odası dekorasyon ipuçları nelerdir?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yatak odası dekorasyon ipuçları nelerdir?
Yatak odası dekorasyonları en çok önem verdiğimiz dekorasyon modelleri arasında baş göstermektedir. Yatak odaları en çok zaman geçirilen alanlar olarak en iyi dekore edilmesi gerekilen alanlardır aslında. Pek çok kişi dinlenme ortamı olan yatak odası dekorasyonlarına o kadar önem vermese de en çok oda dekorasyonuna önem vermemiz gerektiği bilinen bir gerçektir.

*Mesela yatak odasında en yoğun kullanılacak olan renk seçimi olan duvar renkleri seçiminde açık tonlar odaya daha yumuşaklık katan renkler arasındadır. Koyu renkleri ne kadar seversek sevelim ağır bir oda görünümü oluşturacağı için tercih etmesek daha iyi olur.


*Yatak odamızı dekore ederken zevkimizi yansıtacak dekor unsurlarına bol bol yer vermeye bakmalıyız.

*Yatak odası spor görünümlü olacaksa tablo ve duvar kağıdı seçeneklerimizde seçimlerimizi ona göre yapmalı; fazla abartıya kaçan unsurları yok etmeliyiz.

*Yatak odası dekorasyon değişimlerinizde mobilya tercihinizde sade, avangarde ya da lüks görünümlü mobilya modeli seçim işleminizde odanın kaldıracağı görünüm ile beraber zevkinizi göz ardı etmeden seçim yapmalısınız. Mobilya boyutu olarak da oda büyüklüğünü göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz.

*Yatak odasında gerçekleştirdiğiniz işlevselliklere uygun aydınlatmaların gerçekleşeceği ortam zenginliklerini yakalamaya bakın. Kitap okuma alışkanlığınız varsa harika bir abajurdan faydalanma tercihinde bulunabilirsiniz.

0a53d46e80cb0b2f93b8ffe8996e55a4.jpg
3cf2d4405b02185d2ef56b00af68e57a.jpg
Dekoratif-zeminli-yatak-odasi.jpg
yatak.jpg
yatak-odasi.jpg
yatakodasidekorasyonipuclari22.jpg
yatak-odasi-dekorasyon-onerileri-1.jpg
Yatak-Odası-Dekorasyon-Önerileri-ve-Trendleri-2013-1.jpg
Yatak-Odası-Dekorasyon-Önerileri-ve-Trendleri-2013-5.jpg
yeni-evliler-için-yatak-odası-dekorasyon-önerileri-4.jpg
 
Geri
Üst