Yatak örtüsü modellerinde şıklık için buraya!

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yatak örtüsü modellerinde şıklık için buraya!
Yatak odası dekorları özellikle genç çiftlerin önemsediği dekor fikirleri arasındadır. Pek çok kişi için zaman geçtikçe fazla önemsenmiyormuş gibi görülse de yatak odası dekor değişimlerinde örtülerin önemi büyüktür. Farklı yatak örtüsü modelleri ile yatak odalarında bambaşka ortam zenginlikleri yakalayabilirsiniz. Sizlerle bugün paylaşacağım yatak örtüsü takımı modelleri ile yatak odanızda mucizevi dokunuşta görsel şıklıklar yakalayabilirsiniz. Yatak odası en çok zaman geçirilen dinlenme mekânları olarak bu özeni hak ediyor bence sizce de öyle değil mi? Birden fazla yatak örtüsü modeli görseline göz atarak odanızda desen, doku, renk gibi alternatif bütünlükleriyle bambaşka zenginlikler yakalayabilme fırsatında bulunabilirsiniz. El emeği göz nuru yatak örtüleri, çeyizlik yatak örtüleri, kaliteli marka mağazalarında yer alan en şık yatak örtüsü modelleri ile birbirinden ahenkli görünümlere yer açabilirsiniz.

Siz de yeni evlenecekseniz kaliteli marka mağazaları arasında kısa gezintilere çıkarak birbirinden muhteşem modellerin katalog incelemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Tek kişilik, çift kişilik, renkli, genç kız yatak örtüsü, erkek çocuğu için yatak örtüsü modelleriyle ilgili görsel şıklık için TAÇ mağaza ziyaretlerinde bulunabilirsiniz.

Karaca Home, Bellona, İstikbal, Doğtaş gibi mağaza ziyaretleriyle birbirinden şık modellerle ilgili fikir elde edebilme imkanı yakalayabilirsiniz. Sizlerin kaliteli bir yatak odası dekoru yakalayabilmenize fırsat verecek olan en kaliteli örnekleri incelerken şık dekorlar için işlemeli, gül dolgulu, kabartmalı ya da simli, 3D figürlü gibi pek çok alternatiften faydalanabilme olanağını da değerlendirmeyi deneyebilirsiniz.

Resim galerimde gördüğünüz pek çok örnek haricindeki spor modeller içinde çocuklara uygun yatak örtüsü model alternatiflerine göz atmayı deneyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz en şık yatak örtüsü modellerini her zevke ve her beğeniye uygun tasarım zenginliklerinde elde edebilmeniz mümkün. Kimileri kendi aldıkları kumaşlarla patchwork modasını yaşatırken kimisi çeyizinde bulunan dantelli yatak örtüsü modelleri ile çığır açabilmektedir. Beğenilerinize sunduklarım arasından tercihlerinizle yatak odanızda canlandırıcı görünüme yer açıcı davranmaya hazır mısınız?


68b8a8d3-44ef-4c43-879a-27036be7537a.jpg
100e6da7-173c-4521-bf1b-72b7d610ec61.jpg
8681727000485.jpg
A005-001_6.jpg
kirasi-yatak-ortusu%20(1).jpg
yatak-ortusu-modelleri-39.jpg
 
Ben çok ışıltılı yatak örtülerini sevmiyorum . Daha çok spor olanları seviyorum. Doğa baskılı nakışlı yatak örtüleri tercihim. Mesela şu aşağıdaki modeller tam benlik.

yatak örtüsü 1.jpg



yatak örtüsü.jpg
 
Geri
Üst