Yengeç burcu 2010 aralık yorumu

ilkimsu

Yeni Üye
Üye
Yengeç burcu 2010 aralık yorumu
2010 aralık ayı yengeç burcu yengeç 2010 aralık burcu
yengec-burcu-6193.gif

burçdaşlarımı bu ay neler bekliyor acaba :)

İş yerinizde kariyeriniz açısından önünüze yepyeni bir fırsat kapısı çıkıyor. Bunun için 12 Aralık da oluşacak yeniaya minettar olmalısınız. Mars’ın altıncı evinizde bulunmasından dolayı çok çalışacak, ama çabalarınızın sonucunu uzun vadede alacaksınız. Bu yeniay, HENÜZ iş pozisyonunuzu veya titrinizi değiştirmezken (tartıştığımız şey, terfi veya iş değiştirmeden çok elinize bir kez geçebilecek önemli bir görev fırsatı) şirket veya sektör içindeki prestijinizi arttırmanıza yardımcı olacak. Bu fırsatın uzantılarının olacağından hiç kuşkumuz yok. Bu görevden iyi bir iş çıkarın. Bu sayede üstleriniz, sizi farklı bir gözle görmeye başlayacaktır. Hatta şirket içinde, daha sonra sizi kanatları altına almak isteyecek, sözü geçen birinin dikkatini çekeceksiniz. Bu hiç de hafife alınmaması gereken bir avantaj. Bu görevin karşılığında dolgun bir ücret de alacakmışsınız gibi görünüyor.

Işinizden sebepsiz yere tatminkâr bir maaş almadığınızı düşünüyorsanız veya şu an işten çıkarıldıysanız, Ocak’tan Mart’a kadar çok ciddi bir şekilde yeni bir iş aramanızı acil olarak öneriyoruz. Çünkü Nisan ayına kadar iyi bir iş bulma olasılığınız yüksek.

Aşk hayatınız ise durgunluğunu sürdürecek.Aralık ayında aşk pek sizden yana olmayacak gibi duruyor..Ama yılbaşı gecesi evde oturmak yerine arkadaşlarınızla bir yere gidin hayatınıza yeni bir kişi girebilir.
 
Geri
Üst