Yengeç Burcu 2010 Kasım Ayı Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yengeç Burcu 2010 Kasım Ayı Yorumu
kasım ayı yengeç burcu yengec burcu kasım ayı yengeç burçu 2010 yorumu 2010
2010 Kasım ayı yengeç burcu aylık yorumu her ay burcunun yorumunu bekleyen melekler için :ehi:

Venüs gezegeninin pozisyonu nedeniyle odak noktanızda tamamen kişisel kazançlar olacağından, duygusal yaşamınıza pek zaman ayırmanız mümkün olmayabilir. İlişkisi sağlam temele oturmuş kişiler için bu süreç beraberliğiniz adına maddi ve manevi anlamda geleceğinizi kurmak amaçlı hareket tarzı gösterecektir.

Yani, madem güzel giden bir birlikteliğimiz var o zaman birlikte yaşamak, eğlenmek ve hayatın keyiflerinden yararlanmak için, çok çalışmalı, maddi güvencemizi elde etmeli ve bundan sonrası için hayatımızı birleştirmek amaçlı hareket etmeliyiz tarzında olacaktır.

İlişkisi olmayanlar ise, iyi bir hayat sürebilmek ve sağlıklı ilişkiler yaşayabilmek için, maddi güçlerinin yüksek olmasını arzu edebilirler veya finans açısından iyi durumda olan insanlara daha fazla yönelebilirler. Böyle düşünmenizin nedeni, hayatınızı garanti altına almak isteğinizdir. Bu bakış açısı kimilerine göre oldukça çıkarcı bir insan gibi görülmenize neden olsa da, son derece mantıklıdır. Çünkü zor şartlarda bir hayat geçirmek, aşkın lezzetini iyi hissetmemeye yol açtığı gibi, ilişkileri de bir zaman sonra bozmaktadır. İşte bu düşünce şekliniz gereği, adım attığınız her konuda güvenilir insanları ve hayatının kontrolünü elinde bulunduran kişileri daha çok tercih etmenizi sağlayacaktır.

Ayrıca bu süreçte, birlikte olmayı düşündüğünüz kişinin sizi oldukça değerli bulması, fazlasıyla ilgilenmesi, ihtiyaçlarınız konusunda hassas olması, kendinizi güvende hissetmeniz için maddi ve manevi anlamda sizi sahiplenmesi gerekecektir. Ayrıca bu dönemde, finans hayatıyla yakından ilgili kişilerle tanışabilir, maddi açıdan size yardımcı olabilecek ilişkiler kurabilirsiniz. Ortaklık veya evlilik yoluyla gelir elde edebilirsiniz.

alıntı
 
yorumun tam bana göre olmuş her ay yorumunu bekleyen meleklerden birisi bendim sanırım :)
tesekkurler
 
yengeç

ben yengeç burcuyum.burclara cok merakliyim ama bu bana uymadi
 
Geri
Üst