Yengeç burcu 2011 Ağustos ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yengeç burcu 2011 Ağustos ayı yorumu
2011 burçlar, 2011 yengeç burcu yorumu, 2011 ağustos ayı yengeç burcu yorumu, burçlar, yengeç burcu 2011 yorumu, yengeç burcu yorumları, yengeç burcu özellikleri, ağustos ayı yengeç burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler



yengec-6001.gif




Yengeç burcu 2011 ağustos ayı yorumu melekler...


Sevgili Yengeç burçları, Ağustos ayında ise Başak etkinliği olanca yoğunluğuyla devam ediyor. Yukarıdaki paragrafta yazdığım yeniden planlama, düzenleme hemen hemen her konuda olacağa benziyor. Güneş tutulması parasal konularda etkili olurken, Başak burcunda ilerleyecek olan 6 Ağustos-30 Ağustos Venüs ardından 10 Ağustos-29 Ağustos güçlü Merkür ve son olarak 22 Ağustos-22 Eylül tarihlerinde Güneş, sizi hem ilişki, hem düşünce yapınız hem de kimliğiniz üzerinde herşeyi gözden geçirerek titiz ve planlı bir şekilde hareket etmeye, çevrenizle iletişimde bulunmaya, ciddi ilişkiniz veya evliliğinizle ilgili düşünmeye devam edecek. Bu düşünme evresinde kimi zaman kendinize kızacak, kimi zaman bağışlayabilecek fakat herşeyden önemlisi gerçekten ne yapmanız gerektiğini tam olarak saptayabileceksiniz.

Ayrıca iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür günlük yorumlarda da sözünü ettiğim gibi 26 Temmuz tarihinde Aslan burcunda seyrine başlamıştı. 10 Ağustosa kadar devam edecek bu etki altında maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkmak, çoğaltmak ve kendinizi güvende hissetmek amacıyla başkalarıyla bağlantılar kurmanız, yetenekli olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek yoluyla güç elde etmeye çalışmanız gerekiyor.
Merkür gezegeni astrolojik olarak, kişinin aklını, becerikli olduğu alanlara yönlendirmesindeki düşünce gücünü simgelediği için bu süreçte Aslan burcunda ilerlemesinin, parasal konularda kendinizi ifade edebilmeniz içinizdeki güven duygunuzla birebir alakalıdır demiş ve özgüven duygunuzu muhakkak ayakta tutmalı, işlerinizi organize etmeye çalışmalı, kimse sizi takdir etmese veya desteklemese bile siz bildiğiniz alanda çalışarak kendinizi göstermelisiniz diyerek devam etmiştim.
Yaratıcılık, yöneticilik, sanatsal, iletişim alanlarındaki meslekler bu dönemde parasal kazanımlarınızda gayet etkili olabilir. Bilirsiniz Yengeçler olarak hassas kişilersinizdir, duygusal dalgalanmalar burcunuzda oldukça fazladır.


 
Geri
Üst