Yengeç burcu 2011 Eylül ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yengeç burcu 2011 Eylül ayı yorumu
2011 burçlar 2011 yengeç burcu yorumu 2011 eylül ayı yengeç burcu yorumu burçlar yengeç burcu 2011 yorumu yengeç burcu yorumları yengeç burcu özellikleri eylül ayı yengeç burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler
Daha önceki yazılarımızda Yengeç Burcu'nun günlük, aylık, ve yıllık yorumlarını paylaşmıştık melekler...Şimdiki yazımızda ise Yengeç Burcu 2011 Eylül ayı yorumunu paylaşıyoruz...



yengec-burcu-7060.jpg





Sevgili Yengeçler Eylül ayına uzak seyahatler ve bazı birlikteliklerin sonlandırılması ile başlayacaksınz.

Eylül ayının ilk haftasında iş hayatınızda ve seyahatle ilgili konularda ilginç şanslar ve oluşumlar yakalamanız mümkün. İlginç konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek çünkü bu aralar kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız çok yüksek.

Hayatınız hareketleniyor ve bu ay, parasal konularda çok güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Güzel, pahalı olan herşeye ilginiz artabilir. Kazançlarınız artacağından, kendiniz, aileniz ve arkadaşlarınız için para harcayabilirsiniz.

Ticaret, muhasebe, banka işlerinden biriyle uğraşıyorsanız şanslı bir ay olacak.18-21 Eylül tarihleri arasında , işiniz ve kariyeriniz herşeyden önce gelebilir. Koşturmalarınızı bu alanda arttıracaksınız. Bir düğün,nişan töreni sizi bu konuda telaşlandırabilir.

Eylül sonuna doğru ise, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle organizayonlarınız artabilir,parasal konularda plan ve program yapmayın, gerçekçi olamayabilirsiniz. Yine eşiniz veya sevgilinizle ortak para hareketlerinizde bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları gündeme gelebilir.
 
Geri
Üst