Yengeç burcu 2011 Haziran yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yengeç burcu 2011 Haziran yorumu
yengeç burcu 2011 haziran ayı yorumu 2011 haziran ayı yengeç burcu yorumu
2011 burçlar, 2011 yengeç burcu yorumu, 2011 haziran ayı yengeç burcu yorumu, burçlar, yengeç burcu 2011 yorumu, yengeç burcu yorumları, yengeç burcu özellikleri, haziran ayı yengeç burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler


yengec%20burcu-e0.gif



İkizler burcu 2011 haziran ayı yorumu melekler...



Sevgili Yengeçler gerek Venüs ve gerekse Merkür geri hareketini göz önüne alırsak bunaldığınızı düşünebilirsiniz. Oysaki yaşam tek düze bir rota üzerinde ilerlemeyen, sürekli mutluluk veya mutsuzluk yaşanması mümkün olmayan bir olgudur. Tabi ki her burç mensubu belirli bir dönem zorlanır, belirli bir dönem sonra aydınlığa kavuşur. Bunların hepsi insana dair gelişmelerdir. Sizler için de içsel açıdan arınma süreci olacak Merkür geri hareketi aslında kendi kendinizi keşfettiğiniz, yeniden sevmeye başladığınız, birçok konuda ruhsal zenginliğe kavuşacağınız zaman dilimidir. Tabi bakmakla görmek arasındaki farkı iyi saptamak lazımdır.
Şimdi sizler gerek Venüs gerekse Merkür sayesinde, yanlışlarınız, eksikleriniz, sevaplarınız, günahlarınız, elinizde olanlar ve arzuladıklarınız üzerine eğilerek, yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu saptayabilirsiniz. Kimi zaman umursamadığınız veya fark edemediğiniz, yaşamınızı yakından ilgilendiren birçok ayrıntıyı bu dönemde kolaylıkla algılayabilir ve düzenleyebilirsiniz. İlişkinizle birebir alakalı her noktayı, sağlığınızı, yardımseverliğinizi, sosyal hayatınızı yeniden düzene koymak için neler yapmanız gerekiyor, bütün bunları gayet başarılı bir şekilde saptayabilirsiniz.
29 Mayıs-28 Haziran arası karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmekten ziyade mercek altına alarak düşünmek en faydalısıdır. Bu arada eskiden beri devam eden sorunlarınız varsa, bunları geri harekette çözebilmeniz için öncelikle iyi düşünmeli, iyi bir planlama yapmalı ondan sonra yürürlüğe koymalısınız. Daha önceden size teklif edilen fakat uzun zamandır düşündüğünüz şeyler varsa bunları yerine getirebilirsiniz. Yine daha önceden kabul ettiğiniz fakat başlamakta tereddüt ettiğiniz işleri de, eksikleri var mı diye kontrol edip, her türlü olasılığa karşı önlemler aldıysanız, sizin için hakikaten olumlu olacağına inanıyorsanız geri harekette bunları yürürlüğe koymanızda mahsur yoktur.İş verimliliğiniz veya huzurunuz için size önerim öncelikle otorite konumundaki kişilerle diyalogunuzu ne olursa olsun iyi bir şekilde sürdürmektir. Güçlü insanlarla temas etmek, işinizde ilerlemek adına farklı eğitimler almak, gerekirse bir ustadan öğrenmek, konusunda tecrübeli kişilerle fikir alışverişinde bulunmaktır. Ortaklıklar konusunda ise, böyle bir düşünceniz varsa, öncelikle sözleşmelerinizi adil, eşit hak ve özgürlük duygusu altında yapmak ve konusunda deneyimli insanlarla çalışmaktır.
 
Geri
Üst