Yengeç burcu 2011 Nisan yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yengeç burcu 2011 Nisan yorumu
yengec burcu 2011 2011 nisan ayı yengeç burcu nisan yengeç ayı
Yengeç burcu 2011 Nisan ayı yorumu...

Bu ay iki farklı astrologdan yorum buldum ikisinide paylaşıyorum kızlar


yengec burcu-e0.gif


Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Nisan 2011

Özellikle 21 Şubat tarihinde Merkür geri hareketle ilişki evinize girdiğinizde sizler için beraberliğiniz konusunda yeniden düşünme, sorunları ele alma, ilişkinizde aksayan noktaları düzenleme olarak gayet önemliydi. Bu enerji altında her Yengeç aynı olayları yaşayamayacağına göre olabilecek yansımalar da çok çeşitliydi. Özellikle evliliğinde veya ciddi ilişkisinde sorun yaşayan Yengeçler için bu durum, partnerinin geri dönüşü anlamı taşıyabilir. Özellikle 12 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında sorunlar baş gösterdiyse ve bunun sonucunda tartışmalarınız büyüdüyse partneriniz geriye çekilerek beraberliğinizi gözden geçirmek isteyebilir. Çünkü bu süreçte, ister istemez, sizin hayata bakış açınızla onun düşünceleri arasında belli bir miktar çekişme yaşanması mümkündür.
İşte bu durumda olan Yengeçlerin partnerleri, 31 Mart tarihinde geri hareketin bitmesiyle ilişkileri hakkında, kesin bir karara vererek size bunu söylemek için geriye dönebilirler. Sizler için 14 Nisan tarihine kadar devam edecek Oğlak burcu seyri ilişkinizle alakalı konularda herşeyi yeni bir bakış açısıyla ele alarak düzenleme zamanıdır. Yaşadığınız ayrılık size ders olmuş, bundan sonra herşeyi net ve açık bir şekilde konuşarak sorunlarınıza çare bulmaya karar vermiş olabilirsiniz. Benim de dileğim budur. Her geri hareket aslında bir onarım sürecidir. Şimdi oturup sen ve ben demek yerine biz olmayı, birbirinizden ayrı düşünseniz bile elbirliği içinde sorunlarınızı çözmeyi kabullenmeniz lazım.

Gelelim aşk hayatınız yani kısa süreli ilişkiler açısından Nisan ayındaki gelişmeleri incelemeye. Bu konularda aşk evinizin yöneticisi olan Mars gezegeninin etkisi son derece önemli.İlgilendiğiniz kişi veya dikkatinizi çekebilecek kişiler konusunda karar verirken, aynı amacı paylaştığınız, paylaşımlarda bulunmaktan hoşlanacağınız bir insana olan ihtiyacınız daha ön plandadır. bu devrede eğer hayatınızda biri varsa, aynı şekilde onunla paylaşımlarda bulunmaktan son derece haz duyabilirsiniz.
Cinsellik konusundaki düşünceleriniz belirsiz olabilir, yani ilişkinizde cinsel paylaşımın ağırlıkta olmasından ziyade, bir şeyler paylaşıyor olmak sizin için çok daha önemlidir. İlişkiyi bir takım oyunu gibi görebilirsiniz. O ve siz ayrı kişilersinizdir fakat birbirinize katabileceğiniz çok şey vardır. Bu enerji altında dikkat etmeniz gereken nokta, demokratik düşünmeye çalışmanızdır. Yani her ikinizin de eşit hakları vardır ve bu haklara her ikinizin de saygı duyması gerekir. Birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmamaya özen gösterilmesi gerekebilir.
Bu seyir esnasında ilişkiniz olsun veya olmasın farketmez aşk konusunda sabırsız ve kararsız davranışlar göstermemeniz gerekir. Eğer amacınız düzgün bir ilişki yaşamaksa daha en başından herşeyi konuşmak en doğru davranıştır. Herhangi bir konuda sorun çıktığında hemen tepki göstermek yerine sabırlı davranmak, tatminsiz olmamak, inatçı hareket etmemek veya ilişkiye başlar başlamaz hemen ciddiyet içine girmek yanlış olabilir. Öncelikle arkadaş olmayı başarmanız ve gerektiğinde her türlü paylaşımda bulunarak, karşınızdaki insanı tanımaya başlamanız gerekir.
Zaman geçtikçe birbirinizi daha iyi tanıdıkça, paylaşımlar arttıkça o zaman oturur ilişkinizin devamı adına yeni kararlar alabilirsiniz. Zaten bu süreçte öncelikle yapılması gereken aşka daha geniş bir açıdan bakmaya çalışmak, daha önceki tecrübelerinizin olumsuz yanlarını düşünmeden, karşınızdaki insana şans vermektir. Her insan bir olmayacağına göre, ona kendisini size ifade etmesi için şans tanımayı bilmelisiniz. Ben aşk konusunda bu sürecin, paylaşımlara açık, stratejik, belli bir mesafe duygusu içinde gelişen arkadaşlığın merkez alındığı bir beraberlik yaşanması açısından etkili görmekteyim.
 
Susan Miller Nisan 2011 Yengeç Burcu Yorumu

Nisan ayı ev ve aile konularında aldığınız sorumluluklar, kariyerinizdeki ani değişimler ve ilişkilerinizdeki köklü dönüşüm sizi zorlamaya devam edecek Bu değişim rüzgarıyla boğuşurken sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız ve ev için yaptığınız harcamalar maddi konularda sizi biraz zorlayabilir

Fakat ay boyunca Boğa burcunda hareket eden gezegenlerin yoğunluğu daha sosyal olmanıza fırsat verecek Katılacağınız ortamlarda neşeli ve keyifli vakit geçirebilir, yeni ilişkiler içine girebilirsiniz Bu ilişkiler sayesinde gelecek beklentileriniz için harekete geçebilirsiniz 14 Nisan’daki yeni ay her zaman hayalini kurduğunuz, sizi ifade eden yeni bir kariyerin izlerini taşıyor 18 Nisan itibariyle Merkür’ün geri hareketi ile arkadaş grubunuzda yanlış anlaşılmalara, gereksiz tartışmalara girme ihtimaliniz var

Özellikle para konuları bu tartışmaların sebebi olabilir Dikkatli olmakta fayda var 25 Nisan tarihinde Venüsün’un ikizler burcuna girmesiyle birlikte bazı duygularınızdan emin olamayabilirsiz, gizli aşk yaşama ihtimalinz de söz konusu olabilir Dışarıdan gelecek olan olaylardan çabuk etkilenip, içinize dönebilirsiniz
 
çok güzel şeyler dile getirilmiş gerçekten de içinde bulunduğum durumları ve beni anlatmış sanki paylaşım için teşekkürler :)
 
teşekkürler pasi doğru valla umarım bu ayyy rahat ve güzel geçerrrr yaz da geliyor ohh :D
 
Geri
Üst