Yengeç Burcu 2012 Temmuz Ayı Burç Yorumunuz...Yengeç Meleklerimize..

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Yengeç Burcu 2012 Temmuz Ayı Burç Yorumunuz...Yengeç Meleklerimize..
Yengeç Burcu 2012 Temmuz Ayı Yorumu
Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu





Evcimen Yengeç Burcu Meleklerimiz sizleri aşk evlilik hayatında neler bekliyor dersiniz.....Para sağlık mutluluk temmuz ayı getirileri sizlere nelerdir acaba....Merak ediyorsanız işte buyrun...




yengec%20burcu-335.jpg





Bu ay yorumlara geçmeden önce tüm Yengeç burcu okuyucularımın bu güzel yaşını kutluyorum ve sevincinizin, mutluluğunuzun daha da artmasını diliyorum! Doğum günlerimizde, doğum haritalarımızdaki Güneş ile, evrende burçlar üzerinde seyahat eden Güneş 24 saat için kavuşur. Bu özel kavuşum yani her iki Güneş’in de sizi aydınlatması, tüm spotların sizler üzerine çevrilmesi anlamını taşır.


Bugünde evren sizin adeta bir Aslan Burcu gibi şımartılmaktan, eller üzerine çıkarılmaktan, kutlamalar yapmaktan mutlu olmanıza yardım eder. Doğum gününüzde birilerinin gelip sizi kutlamasını beklemeyin. Kendi bayramınızı gönlünüzce kendiniz kutlayın! Pırıltınızı tüm dünyaya gösterin!


O sevdiğimiz ilgi ve sevgiyi bol bol aldığımız o günün her dakikasının tadını çıkarın!

Gelelim Temmuz ayında bizleri bekleyen etkilere…. Son aylarda kafamız biraz karışıktı. İlişkilerde önünüzü görmekte zorlanmış olmanız muhtemel. Dışarıya açıkça belli edilmese de platonik bazı titreşimler, içinde bulunduğunuz ilişkiden sebepsiz uzaklaşma ve belki de gözlerinizin dışarıya kayması etkileri oluşmuş olabilir.


Bir Yengeç, hayatında yolunda gitmeyen bir konu olduğunda bunu içinde dert eder, bir yandan da kıpır kıpır bunu çözmenin yollarını arar. İşte o çözüm yolu geçtiğimiz aydan beridir ortaya çıkmadığı için huzursuzluğu da beraberinde yaşatmış ve ilişkiler konusunda gerilmeniz, tatminsiz hissetmenize neden olmuş olabilir. Neyse ki artık bu etkiden kurtularak yeni ve güzel bir dönemin kapısını aralıyorsunuz.


Bu ay pırıl pırıl parlamanıza neden olacak etkilerle dolu. Hayatınızın her alanında yapacağınız başlangıçlar sizi en önlere çıkartacak, yükseltecek ve mutlu edecek etkiler taşıyor.

Bir yandan da hayatınızda bu başlangıçlara yer açabilmek için oluşacak olan sağlıklı bitiş ve tamamlanmalar teması hakim. Dolayısıyla bu bitiş ve başlangıçlara dair içiniz rahat olsun. Bu temalar belki bir iş, belki bir ortaklık, belki partnerlik, belki para,, ev, sağlık… Konu ne olursa olsun, korunduğunuz bir aydasınız Sevgili Yengeç Burçları!


Bu ayın başından itibaren gelirleriniz, yeteneklerinizi paraya dönüştürmek ve daha çok paraya sahip olmak temalarında öne çıkmanızı tavsiye ederim. Ek işler almak, iş değiştirmek, hobinizi işe çevirmek vb çok çeşitli yollarla bu etkiden faydalanabilirsiniz. Özellikle sahnede olmak, alkışlar, yaratıcılığınızı somut olarak ortaya koymak söz konusu ise merkezde olmak ve parlamak zamanı. Bu temalarda hakkınız olan kazancı elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Pazarlık gücünüz olduğunu bilin

Hayatın zevklerini daha fazla tatmak, sanat ve lüks temalarında her zamankinden daha fazla harcama eğilimine girebilirsiniz. Ancak o güven ve “yarın kaygısı” olan Yengeç tarafınızın, çok açılmanıza izin vermeyeceğini tahmin ediyorum. Uzun süredir ev, aile, kendi ailenizi kurmak gibi konularda yaşadığınız sıkıntıların da bu aydan itibaren yavaş yavaş çözüldüğünü görebilirsiniz.



Geçtiğimiz süreçte bu konularda sabırlı olmanızı, daha zamanının gelmediğini anlatmaya çalışıyordu gezegenler. Artık rahatlayabilirsiniz. Tüm Temmuz ayı ve gelecek ay, evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda daha rahat ve hızı harekete geçebilir. Aylardır bekleyen tüm konularınızı çözebilirsiniz.

Kendi işini kurmak isteyen Yengeçler veya bu konularda girişimlere başlamış olanlar için bu ay güzel tetikleme ve hızlandırma enerjileri de mevcut. Yeteneklerinizin değerini bilin ve ucuza gitmeyin!
Işıl ışıl parladığınız bir ay diliyorum.
 
Geri
Üst