Yeni Doğan Bebeklerde Görülen İdrarda Kan Gelmesi Sorunu ve Çözümü

T

TİTAN

Forum Okuru
Yeni Doğan Bebeklerde Görülen İdrarda Kan Gelmesi Sorunu ve Çözümü


Yeni Doğan Bebeğin İdrarından Kan Gelmesi



Yeni Doğan Bebek İdrarından Kan Gelmesi Hakkında Bilgi





Sevgili melekler, yeni doğan bebek sorunlarına forumumuzda mümkün olduğunca yer vermeye devam ediyoruz. Bir önce ki konumuzda yeni doğan işitme testi hakkında verdiğimiz bilgilerin ardından bu sayfamızda da Yeni Doğan Bebeğin İdrarından Kan Gelmesi ile ilgili bilgiler sunacağız sizlere...



yenidogan-9d.jpg




Yeni doğan Erkek ve kız bebeklerin cinsel organları hormonlar etkisiyle büyük görünebilir. Cinsel organlarda kızarıklık, şekil değişiklikleri bulunabilir bunlar ilk muayene sırasında doktor tarafından kontrol edilecektir Yeni doğan bebek İdrarından gan gelmesi gibi sorunları mutlaka doktor muaynesi sırasında merak edilen her şey doktora sorulmalıdır.

Dışkıda kan : Nadiren bebeğin dışkısında kan görülebilir. Bu doğum sırasında olan kanamanın yutulmasından kaynaklanmaktadır. Ancak bezin doktora gösterilmesi gerekebilir.

Kırmızı idrar : Çok erken gelen idrar kırmızı renkli ürat kristalleri içerebilir. Benzer şekilde bezin doktora gerekebilir.

Vajinal kanama : Kız bebeklerde çok az miktarda vajinal kanama görülebilir, bu annenin hormonlarından kaynaklanmaktadır.
 
Geri
Üst