Yeni evlilerin olmazsa olmaz ihtiyaçları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yeni evlilerin olmazsa olmaz ihtiyaçları
Yeni evlenecek çiftler uzun süre boyunca evlerinde ne eksik, ne tür ihtiyaçları var gibi arayışlarda bulunurlar. Hep en iyisinin en beğenilenin kendi evinde olması arzusunda bulunan gelinler gençlik yıllarında kurdukları hayalleri bütçeleri doğrultusunda tamamlamaya çalışırlar. Yeni gelinler için tavsiyeler adlı yazı da da geçtiği üzere evin alabildiği eşya ve dekor tarzı bakımından bütünleyici olabilecek ihtiyaçları bütçe doğrultusunda alarak tamamlama girişiminde bulunabilirsiniz. Bir gelin evinin ihtiyaçları bitmez. Evlendikten sonra bile bitmeyen ihtiyaçlar göz önünde bulundurulduğundan sizlerle bu yazımda sahip olabileceğiniz ev görünümlerinden ve eşyalardan kesitler vererek yardımda bulunmaya çalışacağım.
1445003412_Park_Residences_Cadde___Koleksiyon__11_.jpg

Yemek odası ve salonu bütünleyecek bir oda görünümünde genişlik hissi ve rahat temizlenebilir bir ortam oluşturmak adına üstteki tarz bir seçimde bulunabilirsiniz. Oda dekorasyonlarında çeşitlendirici rol oynayacak olan farklı tablo modelleri yerine duvarda yerini alan harita modeli en tarz oda düzeni adına beklentinizi karşılayabilecek bir modeli karşınıza çıkarmaktadır. Spor tarzı yansıtan koltuklar ve yemek odası rahat ve sade bir salon- yemek odası görünümüne hayır diyemeyecekler için biçilmiş bir kaftan niteliğindedir.
birbirinden-guzel-on-gelin-evi-07.jpg

Salonlarda tercihiniz olabilecek bir koltuk takımı için ise çektirme uygulamasının yer aldığı koltuklarla süregelen bir değişim uygulaması tercihinde bulunabilirsiniz. Farklı renklerdeki koltuklarla bütünleşen salon gruplarının modernleştiği son senelerde tercihinizi bu tarz bir seçenek ile tamamlayabilme olanağı yakalayabilirsiniz.
ceyizinizde-olmazsa-olmaz-11-esya-01.jpg

Çeyizlerinizin olmazsa olmaz tencere setlerinden bir kesiti de yukarıdaki görselim ile sunarak geçmek istiyorum. Emsan ve Karaca tencere gruplarının sıklıkla kullanılmak istendiği gerçeği ile üstteki kırmızı ve gri bütünlüğü ile ortaya çıkarılmış olan modelde son derece kaliteli bir görünüm sunabilecek tarzı ile karşınıza çıkabilmektedir.
en-iyi-on-yeni-gelin-evi-04.png

Farklılığı sevenler için geliştirilmiş üstteki bölmeli kitaplık tarz raflarda yer alan çeşitlilik ile üst dekor beğeni kazanabilecekler arasındadır. Bembeyaz bir oda ile bu odadan çıkmak istemiyorum diyebileceğiniz dinlenme keyiflerini dilediğiniz şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Renkli kırlentler ile renklendirip canlandırılan ortam şıklığı son derece eğlenceli ortam oluşumuna zemin hazırlayabilecektir.
en-iyi-on-yeni-gelin-evi-10.jpg

Renkli bir gelin için üstteki dal figürlü görünüm beğeni sunabilecektir. Hem geniş görünüm sunan köçşe grupları ile ekstra bir uzanma koltuğuna ihtiyaç duymanıza gerek kalmayacak.
evime.com-yatak-odaları-3-1024x768.jpg

Yatak odasında da presesler gibi hissedebileceğiniz cibinlikli yatak tarzı bir uygulama harika olacaktır. Yeni gelinler evinizi dekore ederken sunduğum fikirler ve daha fazlasından faydalanmak içni takipte kalın diyor ve hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum meleklermekanı takipçilerim:D
 
Geri
Üst