Yeni havlu kenarı örnekleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeni havlu kenarı örnekleri
Havlu modelleri lavabolarda ve banyolar da mutlaka bulunması gereken el ve yüz kurulanmasın da ihtayaç olan ürünlerdir.
Özellikle havlu kenarına uygulanan işlemeler, dantel ve nakışlar çeyiz hazırlığın da bulunanların büyük beğenisini kazanarak çeyiz sandıklarının demirbaşı olarak yer alıyor.

Sadece çeyiz için değil kendi banyonuz için de gerekli olan ve ağır misafirlerinize gururla çıkararak sergileyeceğiniz şık havlu modelleri ile takdir edileceksiniz.

Hepimizin başına gelen bur durumdur, eve gelen misafirlerinizin mutlaka banyo yada lavaboları kullandığı oluyor.. Tertemiz ve misler gibi kokan bir havluya herkes gönül rahatlığı ile el ve yüzünü silerek kurular. Tabi bunun yanın da bir de göze hitap eden zarif bir şekil de uygulanmış havlu kenarı örnekleri ile misafirlerinizi daha çok memnun edeceksinizdir.

El emeği göz nuru ile uygulanan havlu kenarı örnekleri ile yapılan havluları acil bir ev gezmesine giderken hediye olarak da götürebilir ve oldukça cazip bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz.

Sizler için en yeni havlu kenarı örneklerinden derlediğim görselleri paylaşıyorum.

86F_dyg2002.jpg
2016-yeni-boncuklu-havlu-kenari-modelleri20.jpg
cok-kolay-dantelli-havlu-kenari-modelleri.jpg
dantel-havlu-kenari-örnekleri-modelleri.74.jpg
kelebek-desenli-kalın-havlu-kenarı-modelleri.jpg
mgd.3.jpg
örnek-Havlu-Kıyısı-Kenarı-Örnekleri.jpg
Yeni-Havlu-Kenar-Örnekleri-10.jpg
Yeni-Havlu-Kenar-Örnekleri-27.jpg


KURDELA NAKIŞLI HAVLU KENARI ÖRNEKLERİ
 
Siz kendinizi çokmu zeki sanıyorsunuz zambakbahçesi ? İmzanıza sitenizin linkini bırakmışsınız . Şayet sitenizle ilgili reklam vs yaparsanız sizi banlarım bilginize..
 
Geri
Üst