Yeni trend mor kısa saç modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeni trend mor kısa saç modelleri
mor saç modelleri, mor balyajlı saç, mor kısa saç kesimleri, mor renkli saç modelleri ile sizlerleyiz.

Bayanlar arasın da hızla yayılmaya devam eden ve farklı bir görüntü isteyenlerin favorisi haline gelen mor saç modelleri, saç modasın da popüler bir hale geldi.

Kısa saç modelleri zaten başlı başına bir bayanı olduğundan daha genç modern ve havalı gösteren bir saç modelidir. Modern kısa saç modelleri ile mor rengin birleşimi ise bayanları oldukça dikkat çekici ve havalı gösteriyor. Bunun yanın da marjinal bir görüntü veren mor saç modelleri mor rengin farklı tonları ile saçlara ışıltı katıyor.

Tamamı mor saç modellerinin yanısıra uçları mor saç modelleri de bayanların yeni gözdesi haline gelerek alışıgelmişin dışın da bir saç rengi ile her girilen ortam da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sizler için en güzel kısa mor saç modellerini bir araya getirdik. Yaz aylarına farklı bir imaj ile girmek isteyen bayanlara fikir olabilecek modern mor kısa saç görsellerinden fikir edinebilir ve beğendiğiniz saç kesimi ile saçlarınızı mor renge boyatabilirsiniz.


61cXCVgxf9L._SY450_.JPG
f8875a5a4ff1ee491f237a48169746b7.JPG
Fashion-Lady-Women-font-b-Purple-b-font-font-b-short-b-font-font-b-Hair.JPG
kadinlar-icin-modern-pixie-kisa-sac-kesimi-2016.JPG
lavanta-mor-sac-rengi.JPG
mor saç.JPG
mor-renk-kahküllü-kısa-saç-modeli.JPG
mor-renk-kısa-perçem-saç-modeli.JPG
mor-renk-yarım-küt-saç-modeli.JPG
mor-saç-modeli.JPG
 
mor rengi çok severim ama saç rengi olarak düşündüğüm de cesaret edebilirmiyim hayır diyorum:) ama mor renkli saçları gördüğümde bazılarına çok yakışmış ben şahsen bu rengi saç rengi olarak kullanamam
 
Ben kapalı bir bayan olsamda bu tür değişimlere açık biriyim. Nasılsa saçım kapalı eşimden ve benden başka kimse saçıma uygulayacağım şeyleri görmez . Bu mor saç rengi modellerini çok seviyorum başkasında gördüğüm zaman hoşuma gidiyor. Şu sıralar dürtülerim saçımı mora boyamam konusunda harekete geçmiş durumda . Saçımı mora boyamadan önce kuaförüme danışmam gerek. Bu renkten sarıya dönmek kolay olursa saçımı mor renge boyatabilirim.
 
Geri
Üst