Yıkanabilir bebek bezi tavsiyesi

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yıkanabilir bebek bezi tavsiyesi
Bebekler doğdukları andan itibaren bez kullanmaya başlarız. Daha doğumdan günler öncesi hangi bezi kullanmalıyım? Hangi bebek bezi daha sağlıklı sorusunu sormaya başlarız kendimize. Prima yılların bebek bezi olarak çok tercih edilse de kimilerine göre bebek bezi tercihi ekonomiye göre hiç duyulmadık markalar bile olabilmektedir. Bez kullanımı çocuk büyüdükçe bırakılacak bir alışkanlıktır. Tuvalet eğitimi başlama aşamasında sıra yıkanabilir bebek bezi mi alsam? Tuvalet eğitimine nasıl başlasam soruları ile dolar kafanızdaki sorular. Bebeğiniz için en sağlıklı hangisi olabilir diye düşünmeye başlarsınız.

DSCF6532.JPG

Bugünkü yazımda sizlerle paylaşacağım bebek bezi çeşitleri yıkanabilir bebek bezi modelleri üzerindedir. Yıkanabilir bebek bezleri her ne kadar çok tercih edilmese de bir dönem aklınızdan geçebilen modeller olabilmektedir. Bebek bezi tercihinizde markadan çok kullanışlılığa bakmak istersiniz. Yıkanabilir bebek bezi olarak Türk malı ürünler olsa da her zamanki gibi yurtdışı imal edilen çeşitler daha kullanışlı görülmektedir. Zaten Türklerin buluşu olan yıkanabilir bezler genel olarak yurtdışında üretilenlerin çok benzeri olmakla birlikte beğenilmeyenleri olmaktadır. Bu sene tuvalet eğitimine başlayacak bir ebeveyn olarak her ne kadar bebek bezinde yıkanabilir çeşit seçmeyecek olsam da size modelleri göstererek başlamak istiyorum.

IMG_0035.jpg

Bebek bezinde göreceğiniz üzere resim galerimde içi açılmış şekilde gördüğünüz bebek bezleri pamuklu görünümleriyle tercih edilebilmektedir. Çıtçıtlı olanlar her ne kadar kullanışlı görülmese de pek çok kişinin tercihleri listesine girebilmeyi hak etmiş modellerdir. Geceleri bu çıtçıtı çıkarıp tuvalet alışkanlığını kazandırmak oldukça zor olabilmektedir. Ara bezli ya da direk dikim ile normal beze benzer vücut ölçülerine göre s/m/l ve xl şeklinde bedenlerde satılabilen modeller mevcuttur. Bambino Mio, Charlie banana ya da Baby neo markaları bu bebek bezi çeşitleri satışıyla sizlerin tercih edebileceğiniz çeşitleri sunmaktadır. Bu marka web site ziyaretleriyle kaliteleri ve kullanışlılıkları hakkında fikir edinebilirsiniz. Ara bezleri kaliteli genel bedenli modeli çok da iyi olmayanlar olduğunu forumlarda okudum. Bu durum okudukça anlaşılabilecek durumdur. Bebeğinizde tahriş oluşumu önüne geçme adına tercihinizi yaparken birkaç farklı markadan seçim yaparak kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyorum.
IMG_0036.jpg

IMG_0040.jpg
thumb2.jpg
 
Geri
Üst