Yoğurt kabından çok amaçlı sepet modelleri ve yapılışı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yoğurt kabından çok amaçlı sepet modelleri ve yapılışı
yoğurt kabından sepet modelleri, örgü sepet modelleri, yoğurt kabından sepet yapılışı, yoğurt kabından sepet nasıl yapılır

Hayalgücün de sınır tanımayan yaratıcı ve marifetli hanımların ellerinden çıkan ve evde ki boş yoğurt kablarını değerlendirmenize yardımcı olacak harika bir sepet modelleri ile sizlerleyiz.

Hepimizin evine mutlaka giren yoğurtların kabını hepimiz atarız.. Ama bu konudan sonra artık geri dönüşüm olarak değerlendirebileceğiniz yoğut kaplarını atmamanızı tavsiye ederim.

Çok amaçlı bir kullanım olanağı sunan boş yoğurt kaplarının dış kısmını öyle güzel bir şekil de süslüyoruz ki dışardan bakıldığın da kimse onun bir zamanlar için de yoğurt bulunan bir kap olduğunu bile anlamıyacak;)


örgü sepet modelleri.jpg
örgü sepet örnekleri.jpg
örgü sepet.jpg
sakallı ipten sepet.jpg
SAM_1436.jpg
sepet modelleri.jpg
yogurt kabından sepet yapılışı.jpg
yogurt kabından sepet.jpg


Genellikle sakallı ipten uygulanan sepet modellerini çok amaçlı şekil de kullanabilirsiniz. Mesela banyoda tercih edecekseniz içine kişisel bakım ürünlerinizi, yada temizlik ürünlerini koyarak hem sepeti değerlendirecek hemde banyo dekorasyonuna estetik bir görünüm sağlayacaksınız.

Çocuk odalarında da oldukça güzel bir şekil de duracak sepetlerin içine çocuğunuzun kişisel bakım ürünlerini, yada takı, aksesuar gibi ürünlerini koyarak değerlendirebilirsiniz.

Çamaşır makinesi üstünde de çok şık duracak sepetlerinizi ayrıca şifoniyer ve lavabo tezgahlarının üzerine de koyarak estetik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Ayrıca şeymanın örgü modelleri tarafından you tube kanalına yüklenen yoğurt kabından sepet yapılışını anlatan videoyu izleyerek evde pratik ve kolay bir şekil de sepeti uygulayabilirsiniz.


 
Geri
Üst